Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Ascultă piesa "Feels" a lui Calvin Harris, colaborare cu Pharrell, Katy Perry şi Big Sean - AUDIO

Atunci când nu se duelează cu DeadMau5 pe Twitter, Calvin Harris lansează single-uri de pe viitorul său album. Cel mai nou release de acest tip este "Feels", o colaborare între faimosul DJ şi Katy Perry, Pharrell şi Big Sean.
Coperta Single Calvin Harris Katy Perry Big Sean Pharrell Feels

Coperta Single Calvin Harris Katy Perry Big Sean Pharrell Feels (foto: Calvin Harris)

Acesta este al patrulea single de pe viitorul album al lui Harris, cunoscut drept "Funk Wav Bounces Vol. 1". Numele nu e întâmplător şi în "Feels" auzim puternice influenţe funk. Nu ne miră deci colaborarea cu Pharrell, care la rândul său a inclus funkul pe ultimele sale materiale. Viitorul LP Calvin Harris debutează pe 30 iunie. Pe Katy Perry o auzim pe la mijlocul piesei, artista adăugând un strop de veselie plus feminitate peste basul relaxat.

Katy a lansat în urmă cu o săptămână albumul "Witness", urmat de o sesiune în stil "Big Brother", cu camere urmărind artista 24 din 24 timp de câteva zile. Big Sean îşi face intrarea pe "Feels" spre final, livrând cu flow bun versuri despre relaţiile la distanţă şi dezamăgirile în dragoste. Nu e prima piesă cu aer văratic pregătită de DJ pentru viitorul album, "Slide" fiind într-un registru similar.

Pe acea melodie Calvin a colaborat cu Frank Ocean şi Migos. Celelalte single-uri noi au avut şi aportul lui Future şi Young Thug. "Funk Wav Bounces Vol. 1" îi va include pe Snoop Dogg, Travis Scott şi Nicki Minaj pe lista de colaboratori. De fapt de aici a şi pornit cearta cu DeadMau5 pe Twitter, acesta din urmă întrebându-se de ce Calvin Harris nu produce piese singur şi e o victimă a "popular culture".

DJ-ul scoţian împlineşte 10 ani de când a lansat primul său album sub nume propriu, "I Created Disco", în 2007. Pe atunci producătorul lucra cu un computer Amiga cu audio tracker OctaMED, în studioul de acasă. Între timp Calvin a avut o rezidenţă în Las Vegas şi este unul dintre investitorii serviciului de streaming muzical al lui Jay-Z, Tidal.

Citește mai multe despre Big SeanCalvin HarrisKaty PerryPharrell Williams
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie Coldplay, "All I Can Think About Is You", o revenire la rock a britanicilor - AUDIO

Coldplay au fost una dintre formaţiile care au inovat la începutul acestui mileniu, în zona pop-rock şi indie rock, dar...

Închide