Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Ascultă noua piesă La Familia, "Oriunde în lume", colaborare cu Rappy şi Marius Feder - AUDIO

La Familia continuă lansările de pe albumul "Codul bunelor maniere", azi prezentând single-ul "Oriunde în lume". Cu un fundal electronic inedit pentru grupul hip-hop, piesa este o colaborare cu Rappy şi Marius Feder.
Single La Familia Rappy Marius Feder Oriunde in Lume

Single La Familia Rappy Marius Feder Oriunde in Lume (foto: La Familia)

"Oriunde în lume" începe cu un negativ şi instrumental de care ar fi mândre chiar şi câteva grupuri EDM mari. Melodia este despre expaţi şi despre experienţa românului în afară, despre iluzii şi goana după bani. Crescendo-ul negativului coincide cu intensitatea versurilor. La refren această piesă vorbeşte despre schimbare şi revenire la origini, întoarcerea acasă.

La Familia a aniversat 20 de ani de la înfiinţare prin intermediul unui concert special în Parcul I.O.R. pe 9 iunie. Atunci a debutat oficial noul album "Codul bunelor maniere", care a primit deja multiple single-uri. Printre ele se numără hitul "În Realitate", un featuring cu Guz, dar şi "FAK", cu Jianu şi "Curaj". Pe această din urmă piesă îl auzim şi pe Connnect-R.

Cu puţin înainte de concert La Familia a lansat piesa "Mama m-a făcut de piatră", imn hip-hop al maturizării şi rezistenţei masculine. Noul LP se dovedeşte a fi extrem de prolific, La Familia lansând până acum 7 single-uri de pe acest material discografic. Concertul din Parcul I.O.R. a fost prefaţat de o serie de evenimente de tip open mic, concursuri de graffiti şi momente speciale pentru fanii trupei.

Revenirea artiştilor a fost întărită prin arta urbană aplicată asupra clădirilor din parc, cu tag-uri "La Familia", "Sişu" şi "Puya".

Citește mai multe despre La Familia
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters lansează albumul "Concrete and Gold" și pleacă în turneu

Foo Fighters a anunțat titlul noului album. Cel de-al 9-lea material de studio al formației se numește "Concrete and Gold"...

Închide