Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă La Familia, "Oriunde în lume", colaborare cu Rappy şi Marius Feder - AUDIO

La Familia continuă lansările de pe albumul "Codul bunelor maniere", azi prezentând single-ul "Oriunde în lume". Cu un fundal electronic inedit pentru grupul hip-hop, piesa este o colaborare cu Rappy şi Marius Feder.

Publicat

pe

Single La Familia Rappy Marius Feder Oriunde in Lume
Single La Familia Rappy Marius Feder Oriunde in Lume │ FOTO: La Familia

"Oriunde în lume" începe cu un negativ şi instrumental de care ar fi mândre chiar şi câteva grupuri EDM mari. Melodia este despre expaţi şi despre experienţa românului în afară, despre iluzii şi goana după bani. Crescendo-ul negativului coincide cu intensitatea versurilor. La refren această piesă vorbeşte despre schimbare şi revenire la origini, întoarcerea acasă.

La Familia a aniversat 20 de ani de la înfiinţare prin intermediul unui concert special în Parcul I.O.R. pe 9 iunie. Atunci a debutat oficial noul album "Codul bunelor maniere", care a primit deja multiple single-uri. Printre ele se numără hitul "În Realitate", un featuring cu Guz, dar şi "FAK", cu Jianu şi "Curaj". Pe această din urmă piesă îl auzim şi pe Connnect-R.

Cu puţin înainte de concert La Familia a lansat piesa "Mama m-a făcut de piatră", imn hip-hop al maturizării şi rezistenţei masculine. Noul LP se dovedeşte a fi extrem de prolific, La Familia lansând până acum 7 single-uri de pe acest material discografic. Concertul din Parcul I.O.R. a fost prefaţat de o serie de evenimente de tip open mic, concursuri de graffiti şi momente speciale pentru fanii trupei.

Revenirea artiştilor a fost întărită prin arta urbană aplicată asupra clădirilor din parc, cu tag-uri "La Familia", "Sişu" şi "Puya".

Comentează

Trending