Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Macklemore, "Glorious", colaborare cu Skylar Grey - AUDIO

Unul dintre cei mai în vogă rapperi din State, Macklemore a revenit pe scena hip-hop cu un nou single. Se numeşte "Glorious" şi este o colaborare cu Skylar Grey, pe care o puteţi asculta mai jos. Urmează un album nou, unul solo de această dată, fără colaborarea lui Ryan Lewis.

Publicat

pe

Single Macklemore Glorious
Single Macklemore Glorious │ FOTO: Macklemore

Macklemore a descris relaţia sa cu Ryan Lewis drept una fraternă, cei doi lucrând împreună timp de 9 ani. Rapperul se va baza pe forţe proprii pentru noul release. "Glorious" are un beat activ şi tribal, dând senzaţia de imn de Cupă Mondială sud americană. Skylar Grey aduce linişte ritmului efervescent, cu porţiuni de vocalize blânde şi înălţătoare, cu accente de gospel.

Majoritatea hiturilor Macklemore au fost semnate de către producătorul Ryan Lewis, de aceea acest single este începutul unui nou capitol pentru artist. Pentru cei care se întreabă, nu există vreo divergenţă între Mack şi producătorul său. La urma urmei artistul va fi cavalerul de onoare a lui Ryan la nunta sa de luna viitoare. Pregătindu-se pentru noua etapă din carieră, rapperul din Seattle şi-a transformat subsolul casei în studio de înregistrări.

Tânărul de 33 de ani este câştigător de premiu Grammy şi a declarat recent că încearcă să găsească un echilibru între experienţa de a fi tată şi recuperarea din dependenţele vechi. În 2014 muzicianul vorbea într-un interviu MTV despre dependenţa de droguri şi cum era să îşi distrugă cariera din cauza sa. Toate acestea sunt în trecut acum, iar piesa "Glorious" este un tribut al regăsirii inspiraţiei şi dragostei pentru fiica sa.

Producţia le-a aparţinut lui Budo şi Tyler Dopps de această dată. Macklemore, pe numele său real Benjamin Hammond Haggerty este activ din anul 2000, dar a lansat primul album cu Ryan Lewis de abia în 2012. LP-ul numit "The Heist" a primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rap, fiind nominalizat şi la categoria "Albumul anului" la aceeaşi ceremonie.

Comentează

Trending