Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Ascultă noua melodie a lui Macklemore, "Glorious", colaborare cu Skylar Grey - AUDIO

Unul dintre cei mai în vogă rapperi din State, Macklemore a revenit pe scena hip-hop cu un nou single. Se numeşte "Glorious" şi este o colaborare cu Skylar Grey, pe care o puteţi asculta mai jos. Urmează un album nou, unul solo de această dată, fără colaborarea lui Ryan Lewis.
Single Macklemore Glorious

Single Macklemore Glorious (foto: Macklemore)

Macklemore a descris relaţia sa cu Ryan Lewis drept una fraternă, cei doi lucrând împreună timp de 9 ani. Rapperul se va baza pe forţe proprii pentru noul release. "Glorious" are un beat activ şi tribal, dând senzaţia de imn de Cupă Mondială sud americană. Skylar Grey aduce linişte ritmului efervescent, cu porţiuni de vocalize blânde şi înălţătoare, cu accente de gospel.

Majoritatea hiturilor Macklemore au fost semnate de către producătorul Ryan Lewis, de aceea acest single este începutul unui nou capitol pentru artist. Pentru cei care se întreabă, nu există vreo divergenţă între Mack şi producătorul său. La urma urmei artistul va fi cavalerul de onoare a lui Ryan la nunta sa de luna viitoare. Pregătindu-se pentru noua etapă din carieră, rapperul din Seattle şi-a transformat subsolul casei în studio de înregistrări.

Tânărul de 33 de ani este câştigător de premiu Grammy şi a declarat recent că încearcă să găsească un echilibru între experienţa de a fi tată şi recuperarea din dependenţele vechi. În 2014 muzicianul vorbea într-un interviu MTV despre dependenţa de droguri şi cum era să îşi distrugă cariera din cauza sa. Toate acestea sunt în trecut acum, iar piesa "Glorious" este un tribut al regăsirii inspiraţiei şi dragostei pentru fiica sa.

Producţia le-a aparţinut lui Budo şi Tyler Dopps de această dată. Macklemore, pe numele său real Benjamin Hammond Haggerty este activ din anul 2000, dar a lansat primul album cu Ryan Lewis de abia în 2012. LP-ul numit "The Heist" a primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rap, fiind nominalizat şi la categoria "Albumul anului" la aceeaşi ceremonie.

Citește mai multe despre Macklemore
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jay-Z anunţă numele noului său album, "4:44"; Acesta debutează prin Tidal pe 30 iunie

Pe fondul veştii că Jay-Z şi Beyonce tocmai au devenit părinţi pentru a doua oară, aflăm că Jay e gata...

Închide