Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ascultă noua melodie a lui Macklemore, "Glorious", colaborare cu Skylar Grey - AUDIO

Unul dintre cei mai în vogă rapperi din State, Macklemore a revenit pe scena hip-hop cu un nou single. Se numeşte "Glorious" şi este o colaborare cu Skylar Grey, pe care o puteţi asculta mai jos. Urmează un album nou, unul solo de această dată, fără colaborarea lui Ryan Lewis.
Single Macklemore Glorious

Single Macklemore Glorious (foto: Macklemore)

Macklemore a descris relaţia sa cu Ryan Lewis drept una fraternă, cei doi lucrând împreună timp de 9 ani. Rapperul se va baza pe forţe proprii pentru noul release. "Glorious" are un beat activ şi tribal, dând senzaţia de imn de Cupă Mondială sud americană. Skylar Grey aduce linişte ritmului efervescent, cu porţiuni de vocalize blânde şi înălţătoare, cu accente de gospel.

Majoritatea hiturilor Macklemore au fost semnate de către producătorul Ryan Lewis, de aceea acest single este începutul unui nou capitol pentru artist. Pentru cei care se întreabă, nu există vreo divergenţă între Mack şi producătorul său. La urma urmei artistul va fi cavalerul de onoare a lui Ryan la nunta sa de luna viitoare. Pregătindu-se pentru noua etapă din carieră, rapperul din Seattle şi-a transformat subsolul casei în studio de înregistrări.

Tânărul de 33 de ani este câştigător de premiu Grammy şi a declarat recent că încearcă să găsească un echilibru între experienţa de a fi tată şi recuperarea din dependenţele vechi. În 2014 muzicianul vorbea într-un interviu MTV despre dependenţa de droguri şi cum era să îşi distrugă cariera din cauza sa. Toate acestea sunt în trecut acum, iar piesa "Glorious" este un tribut al regăsirii inspiraţiei şi dragostei pentru fiica sa.

Producţia le-a aparţinut lui Budo şi Tyler Dopps de această dată. Macklemore, pe numele său real Benjamin Hammond Haggerty este activ din anul 2000, dar a lansat primul album cu Ryan Lewis de abia în 2012. LP-ul numit "The Heist" a primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rap, fiind nominalizat şi la categoria "Albumul anului" la aceeaşi ceremonie.

Citește mai multe despre Macklemore
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jay-Z anunţă numele noului său album, "4:44"; Acesta debutează prin Tidal pe 30 iunie

Pe fondul veştii că Jay-Z şi Beyonce tocmai au devenit părinţi pentru a doua oară, aflăm că Jay e gata...

Închide