Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Ascultă noua melodie a lui Drake, "Signs", piesă cu puternice influenţe dancehall - AUDIO

Drake a lansat deja un album în acest an, dar asta nu îl opreşte să prezinte noi single-uri separat de noul material. Un astfel de release-surpriză este şi "Signs", piesă cu influenţe puternice dancehall, pe care o puteţi asculta mai jos (începe la minutul 3:35).
Single Drake Signs

Single Drake Signs (foto: Drake)

Pasiunea rapperului canadian pentru sintetizatoare se simte în acele clape cu ecou care reapar din când în fundal. Percuţia este simplă, clasică pentru o melodie "de hamac", de plajă şi de lene văratică. Timbrul suav al lui Drake a rămas neatins, iar artistul cântă despre dilema barbatului îndrăgostit, dar care nu vrea să cadă în mrejele muzei sale.

Lansarea piesei s-a făcut într-un mod inedit, aceasta având loc în cadrul unei prezentări de modă Louis Vuitton. Melodia s-a auzit în vreme ce defilau fotomodelele de la Paris Fashion Week, afişându-se cu colecţii primăvară/vară 2018. "Signs" este disponibilă pe iTunes şi Spotify şi deşi dancehall-ul este un gen de muzică dansabil, de vară, simţim şi ceva tristeţe în această creaţie.

Cântecul este produs de către Noah "40" Shebib, iar rapperul Young Thug primeşte la rândul său credit pentru compoziţie. Drake şi Young Thug au colaborat recent la albumul "Beautiful Thugger Girls", al lui Thug. "Signs" s-ar fi potrivit la fix pe LP-ul "More Life" al lui Drake, având acelaşi vibe şi sound. Single-ul calcă pe urmele melodiei "One Dance", prin feeling şi stil.

Drake este partener oficial Louis Vuitton şi se ocupă de playlistul prezentărilor de modă din Paris.

Citește mai multe despre Drake
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grace VanderWaal a lansat piesa "Moonlight" - AUDIO

Grace VanderWaal, câștigătoarea concursului ”America's Got Talent” în 2016, a lansat o piesă nouă, intitulată "Moonlight". Melodia este compusă de...

Închide