Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
Chester BenningtonChester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting

Ascultă noua melodie a lui Drake, "Signs", piesă cu puternice influenţe dancehall - AUDIO

Drake a lansat deja un album în acest an, dar asta nu îl opreşte să prezinte noi single-uri separat de noul material. Un astfel de release-surpriză este şi "Signs", piesă cu influenţe puternice dancehall, pe care o puteţi asculta mai jos (începe la minutul 3:35).
Single Drake Signs

Single Drake Signs (foto: Drake)

Pasiunea rapperului canadian pentru sintetizatoare se simte în acele clape cu ecou care reapar din când în fundal. Percuţia este simplă, clasică pentru o melodie "de hamac", de plajă şi de lene văratică. Timbrul suav al lui Drake a rămas neatins, iar artistul cântă despre dilema barbatului îndrăgostit, dar care nu vrea să cadă în mrejele muzei sale.

Lansarea piesei s-a făcut într-un mod inedit, aceasta având loc în cadrul unei prezentări de modă Louis Vuitton. Melodia s-a auzit în vreme ce defilau fotomodelele de la Paris Fashion Week, afişându-se cu colecţii primăvară/vară 2018. "Signs" este disponibilă pe iTunes şi Spotify şi deşi dancehall-ul este un gen de muzică dansabil, de vară, simţim şi ceva tristeţe în această creaţie.

Cântecul este produs de către Noah "40" Shebib, iar rapperul Young Thug primeşte la rândul său credit pentru compoziţie. Drake şi Young Thug au colaborat recent la albumul "Beautiful Thugger Girls", al lui Thug. "Signs" s-ar fi potrivit la fix pe LP-ul "More Life" al lui Drake, având acelaşi vibe şi sound. Single-ul calcă pe urmele melodiei "One Dance", prin feeling şi stil.

Drake este partener oficial Louis Vuitton şi se ocupă de playlistul prezentărilor de modă din Paris.

Citește mai multe despre Drake
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grace VanderWaal
Grace VanderWaal a lansat piesa "Moonlight" - AUDIO

Grace VanderWaal, câștigătoarea concursului ”America's Got Talent” în 2016, a lansat o piesă nouă, intitulată "Moonlight". Melodia este compusă de...

Închide