Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui DJ Khaled şi Drake, "To the Max", cu un negativ inedit - AUDIO

Prolificul producător DJ Khaled se pregăteşte de lansarea noului său album, pe 23 iunie. Materialul e anticipat de noul single "To the Max", o colaborare cu rapperul canadian Drake, pe care o puteţi asculta mai jos.

Publicat

pe

Coperta single DJ Khaled Drake To the Max
Coperta single DJ Khaled Drake To the Max │ FOTO: DJ Khaled

Khaled îşi lansează albumul pe 23 iunie, iar acesta se va numi "Grateful". Piesa "To the Max" are un negativ inedit, sacadat şi frenetic. Cu extrase tribale, sirene de poliţie şi o percuţie în surdină, creaţia ne arată de ce Khaled e unul dintre cei mai căutaţi producători. Artworkul acestui single îl înfăţişează pe fiul producătorului, Asahd.

Muzicianul pare a avea o pasiune pentru melodiile lansate cu imagini de micuţi, colaborarea sa din 2017 cu Beyonce şi Jay-Z având un avatar similar. Drake şi DJ Khaled nu sunt la prima conlucrare, bifând până acum minim 5 piese, precum "For Free". Încă o melodie cu Drake va apărea pe albumul viitor al DJ-ului. Precedentul single de pe LP este "I'm the One", o colecţie de staruri ce îi include pe Justin Bieber, Lil Wayne, Chance the Rapper şi Quavo.

Discul va mai aduce şi colaborări de marcă, cu Beyonce, Jay-Z sau Rihanna. Artistul declarase recent că piesele îl au ca producător executiv pe fiul său de 8 luni, Khaled fiind vizibil entuziasmat de faptul că e tată. Activ din 1998, producătorul este cunoscut şi ca gazdă de talk show radio, director de casă de discuri şi scriitor.

În 2016 a lansat cartea "The Keys", în care a scris despre succes, poveşti de viaţă şi "discuţii de mogul", cum le numeşte chiar el.

Comentează

Trending