Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie The Killers, "Run For Cover", cântată în premieră live - AUDIO

The Killers şi-au surprins plăcut fanii, prin anunţul unui nou single, "The Man". Acesta va debuta vineri, dar până atunci avem ocazia să ascultăm altă melodie nouă, "Run For Cover". Aceasta a fost cântată live pentru prima oară în cadrul unui concert din Atlantic City în weekendul trecut.

Publicat

pe

The Killers concert Philadelphia 10 iunie 2017
The Killers concert Philadelphia 10 iunie 2017 │ FOTO: The Killers www.facebook.com

Piesa nu este chiar nouă, ea fiind concepută în timpul înregistrărilor din 2008, pentru albumul "Day and Age". Ea nu a mai ajuns totuşi pe vreun album, dar viitorul LP o va readuce la lumină. Au trecut 5 ani de la ultimul album The Killers, "Battle Born" din 2012. "Run for Cover" debutează cu un ritm frenetic şi un solo pe măsură, urmat de versurile cântate cu energie de către solistul Brandon Flowers.

Vivacitatea şi stilul acestei creaţii amintesc de alte nume mari din zona indie, precum Interpol spre exemplu. Melodia sună a imn de stadion, numai bună de reprezentat în faţa unei audienţe extinse. The Killers se pregătesc de o lună plină de concerte, care îi vor duce din New Jersey în Atena şi din Finlanda în Bilbao. Versurile noii piese fac referire la boxerul Sonny Liston, care a inspirat multiple pelicule şi artişti de-a lungul anilor.

În mod interesant nu este singura piesă cu inspiraţie din lumea boxului, Flowers menţionând numele unui single "Tyson vs Douglas" pentru noul disc. Această abordare masculină şi plină de energie ar avea rolul de a repoziţiona artiştii ca "bărbaţi adevăraţi". Asta a explicat liderul trupei într-un interviu recent. E vorba despre "palme bătătorite şi sânge pe mâini" în acest nou material discografic.

Noul LP merge bine, conform muzicienilor, doar că va mai dura până ce este gata. Data preliminară pentru debutul acestui release este de 20 septembrie 2017. Pe 14 iunie ascultăm şi primul single, "The Man".

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

The Killers anunţă un nou album, "Pressure Machine" şi oferă un teaser video

The Killers e gata să ne aducă o mostră proaspătă de rock din deşert, odată cu lansarea noului său album. Acesta este al şaptelea LP al formaţiei, se numeşte "Pressure Machine" şi va sosi în august 2021. Se bazează pe experienţele solistului Brandon Flowers din copilărie şi avem detalii despre disc mai jos.

Publicat

pe

Teaser album The Killers Pressure Machine
Teaser album The Killers Pressure Machine │ FOTO: The Killers

Pe 19 iulie 2021, trupa The Killers anunţa că va reveni în august 2021 cu al şaptelea album din discografie, "Pressure Machine". Formaţia din Las Vegas ne va oferi acest material prin casa de discuri EMI pe 13 august. A fost un proiect neaşteptat, apărut ca urmare a pauzei de la concerte şi turnee provocată de pandemie în ultimul an. Formaţia avea teoretic un turneu programat pentru a promova LP-ul lansat în 2020, "Imploding The Mirage", dar totul a picat din cauza virusului. Cu timpul liber rămas, Brandon Flowers and co au început să lucreze la muzică nouă.

Iată ce a declarat Flowers despre proiect:

Totul s-a oprit şi era pentru prima oară după mult timp când am fost confruntat cu tăcerea. Şi din acea linişte a început să înflorească acest disc, plin de piese care ar fi fost altminteri prea tăcute şi înecate de sunetul tipic al discurilor Killers.

Ni se promite cel mai personal material discografic de până acum, Brandon integrând în el povesti din copilăria sa în orăşelul adormit Nephi din Utah. Dacă nu ar fi fost industria auto care să revitalizeze oraşul, Nephi ar fi rămas la nivelul anilor '50, conform solistului. Acesta a descoperit în această perioadă de soul searching momente dureroase pe care nu le lămurise complet.

Chitaristul The Killers din turnee, Dave Keuning a recunoscut recent că trupa are deja un "început bun" pentru albumul cu numărul 8, deci creativitatea este debordantă pentru acest grup. Mai jos puteţi vedea şi un teaser pentru "Pressure Machine":

Pare să adune povesti din orăşelul Nephi, drame ale copiilor, vârstnicilor, momente de însingurare şi alienare. Judecând după fundalul acestui clip, ne aşteptam să auzim multe elemente orchestrale pe noul LP, mai ales viori. Orăşelul Nephi are o populaţie de 5300 de persoane, nu are semafoare şi trăieşte de pe urma unei fabrici de cauciuc şi a culturii de cereale.

Paralela dintre Brandon Flowers izolat în pandemie şi oraşul de provincie izolat de lume e puternică.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending