BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Ascultă noua melodie The Killers, "Run For Cover", cântată în premieră live - AUDIO

The Killers şi-au surprins plăcut fanii, prin anunţul unui nou single, "The Man". Acesta va debuta vineri, dar până atunci avem ocazia să ascultăm altă melodie nouă, "Run For Cover". Aceasta a fost cântată live pentru prima oară în cadrul unui concert din Atlantic City în weekendul trecut.
The Killers concert Philadelphia 10 iunie 2017

The Killers concert Philadelphia 10 iunie 2017 (foto: The Killers)

Piesa nu este chiar nouă, ea fiind concepută în timpul înregistrărilor din 2008, pentru albumul "Day and Age". Ea nu a mai ajuns totuşi pe vreun album, dar viitorul LP o va readuce la lumină. Au trecut 5 ani de la ultimul album The Killers, "Battle Born" din 2012. "Run for Cover" debutează cu un ritm frenetic şi un solo pe măsură, urmat de versurile cântate cu energie de către solistul Brandon Flowers.

Vivacitatea şi stilul acestei creaţii amintesc de alte nume mari din zona indie, precum Interpol spre exemplu. Melodia sună a imn de stadion, numai bună de reprezentat în faţa unei audienţe extinse. The Killers se pregătesc de o lună plină de concerte, care îi vor duce din New Jersey în Atena şi din Finlanda în Bilbao. Versurile noii piese fac referire la boxerul Sonny Liston, care a inspirat multiple pelicule şi artişti de-a lungul anilor.

În mod interesant nu este singura piesă cu inspiraţie din lumea boxului, Flowers menţionând numele unui single "Tyson vs Douglas" pentru noul disc. Această abordare masculină şi plină de energie ar avea rolul de a repoziţiona artiştii ca "bărbaţi adevăraţi". Asta a explicat liderul trupei într-un interviu recent. E vorba despre "palme bătătorite şi sânge pe mâini" în acest nou material discografic.

Noul LP merge bine, conform muzicienilor, doar că va mai dura până ce este gata. Data preliminară pentru debutul acestui release este de 20 septembrie 2017. Pe 14 iunie ascultăm şi primul single, "The Man".

Citește mai multe despre The Killers
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sting revine în România pentru un concert în premieră la Cluj-Napoca

Artistul va bucura publicul cu un concert ce va avea loc pe 17 octombrie 2017, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Închide