Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ascultă noua melodie The Killers, "The Man", single disco-pop de pe albumul cel nou - AUDIO

Au trecut 5 ani de la ultimul album The Killers, dar faimoşii indie rockeri sunt gata să revină cu un LP nou. De pe acesta a fost extras primul single, "The Man", prefaţat cu multe teasere în social media.
Coperta single The Killers The Man

Coperta single The Killers The Man (foto: The Killers)

Urmărește-ne pe

Recent am auzit şi piesa "Run For Cover", cântată live the The Killers şi pregătită pentru viitorul album. "The Man" confirmă o orientare spre zona disco, cu sintetizatoare grele de tot, numai bune de MGMT să zicem sau alt nume mare indie. Muzicienii par să fi migrat de la indie rock mai mult spre indie pop, cu o oprire scurtă în tărâmul electropop. Explorează o zonă unde s-au aventurat Arcade Fire sau Fall Out Boy recent.

Piesa mi-a amintit puţin de Bee Gees, oricât de ciudat sună aceasta comparaţie. Refrenul obsesiv, vocalizat pe o voce subţire sună fix ca Bee Gees. Era de aşteptat ca trupa din Las Vegas să aibă melodii cu iz de party american, cum este şi cazul aici. Noul LP se va numi "Wonderful Wonderful" şi este primul release al trupei din 2012. E drept că între timp solistul Brandon Flowers a lansat un disc propriu în 2015.

"The Man" a fost înregistrat cu aportul producătorului Jacknife Lee, în timpul unei sesiuni duble, în Los Angeles şi Las Vegas. Judecând după teaserele din reţelele de socializare şi coperta acestui single ar trebui să vedem un videoclip cu tematică western sau deşertică pentru această piesă. Pălăriile de cowboy şi mediul nisipos par a fi elementele cheie.

Nu avem încă o dată de lansare pentru noul album, dar ştim că The Killers vor fi headlineri la câteva festivaluri în Europa. Turneul debutează pe 22 iunie în Danemarca şi îi va purta pe băieţi din Spania în Finlanda şi apoi din Londra în Texas.

Citește mai multe despre The Killers
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Wolf Alice lansează single-ul "Yuk Foo", plin de furie şi energie - AUDIO

Wolf Alice tocmai au anunţat un nou album şi au lansat un single plin de energie, numit "Yuk Foo". O...

Închide