Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ascultă noua melodie Coldplay, "All I Can Think About Is You", o revenire la rock a britanicilor - AUDIO

Coldplay au fost una dintre formaţiile care au inovat la începutul acestui mileniu, în zona pop-rock şi indie rock, dar în ultima vreme au schimbat stilul. Au trecut la un electro-pop, cu elemente puternice indie şi uneori au avut colaborări R&B. Fanii hardcore Coldplay vor fi încântaţi să afle că trupa tocmai a lansat o piesă în stilul vechi, numită "All I Can Think About Is You".
Single Coldplay All I Can Think About Is you

Single Coldplay All I Can Think About Is you (foto: Coldplay)

La drept vorbind "All I Think About Is You" sună ca o combinaţie între o piesă Placebo şi una Radiohead, ceea ce nu poate decât să ne încânte. Chris Martin cântă lent şi hipnotic, pe fondul unui bas şi al unei chitări care aduce foarte mult cu stilul lui The Edge de la U2. De fapt dacă ascultăm cu atenţie modulaţiile vocii lui Chris, am putea jura că avem de-a face cu o piesă U2.

Lucrurile devin clare pe la jumătatea melodiei, când sound-ul Coldplay îşi reintră în drepturi, prin clapele sale trademark. Acest single este extras de pe EP-ul "Kaleidoscope", care soseşte pe 14 iulie în format digital. Pe 4 august va sosi în varianta CD şi vinil. Dacă materialul e şi 40% bun precum această piesă, fanii Coldplay vor fi foarte încântaţi.

Diferenţa dintre hitul comercial "Something Just Like This" şi noua creaţie e mare, în cel mai bun sens posibil. Melodia este însoţită de un lyric video cu tematică marină şi care pot fi decris doar ca "trippy". Este regizat de către I Saw John First. Cei curioşi legat de noul EP, trebuie să afle că va include 5 piese şi a fost produs de către Rik Simpson şi Daniel Green.

Va include şi o versiune live a single-ului "Something Just Like This", cântată în Tokyo cu The Chainsmokers în aprilie.

Citește mai multe despre Coldplay
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tot ce trebuie să știi dacă mergi la concertul Kings of Leon

Mâine are loc la București primul concert susținut de Kings of Leon în România. Sâmbătă, pe 17 iunie, ei cântă...

Închide