Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Vama lansează un nou album în cadrul unui concert la Sala Polivalentă

Vama se pregătește pentru lansarea celui de-al treilea album din existența trupei. Evenimentul va fi marcat de un concert ce va avea loc la Sala Polivalentă.
Vama

Vama

După cele două albume aduse în fața publicului, "Vama" (2008) și "2012", formația lucrează intens la cel de-al treilea material discografic. Albumul este rezultatul colaborării dintre Vama și producătorul muzical englez, James Lewis. Pentru prima oară, toate piesele de pe album se vor auzi live, oferind bucurie și satisfăcând așteptarea fanilor. Concertul va avea loc la Sala Polivalentă pe 12 octombrie 2017.

"12 octombrie este pentru Vama cea mai importantă dată din 2017. Revenim după ceva timp cu un show mare ca să prezentăm fanilor noștri cel mai complex și surprinzător material Vama de până acum. Este un disc la care muncim de mai bine de doi ani și prima noastră colaborare cu un producător muzical (James Lewis, UK). La momentul actual suntem în faza de concept și brainstorming. Lucrăm la design-ul scenei, conceptul vizual, încercăm să anticipăm show-ul de lumini și multe altele. Practic, creăm pas cu pas întreaga echipă care va construi acest show. Ne propunem ca partea video să fie un personaj în sine mult mai direcționată către VJ-ing, un fel de călătorie subconștientă care se va derula simultan cu interpretarea live. Una peste alta, cred că mi-ar plăcea să mă aflu în public pe 12 octombrie. Și, dacă vă plac numerele, noul album Vama se poate defini și așa: 12 cântece, 3.261 de cuvine, 84 de variante și peste 80 de ore de mixaj, plus ceva necuantificabil - sentimentul ăla extrem de important că înveți, ești la început și îți place al naibii de tare. Ne vedem în octombrie",  a declarat solistul trupei, Tudor Chirilă.

La scurt timp după show-ul de lansare din București, Vama va porni într-un mini turneu de promovare a albumului în Marea Britanie, unde are deja programate concerte în Londra, Manchester și Glasgow.

"Memories now" și "Ghosts At War" sunt piese care vor fi prezente pe album și care au deja videoclipuri lansate.

Vama este una dintre cele mai populare și apreciate trupe de muzică rock din România. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi care au decis în 2006, după 10 ani de activitate alături de Vama Veche, să se reinventeze și să ducă mai departe ideea de spirit mereu tânăr.

Prețuri bilete la concertul Vama de la Sala Polivalentă

  • Ultras - Earlybird (pe teren, fără loc) - 195 lei
  • Fans - Earlybird (pe teren, fără loc) - 120 lei
  • Acces General - Earlybird (pe teren, fără loc) - 65 lei
  • Categoria A - Earlybird (în tribune, cu loc) - 235 lei
  • Categoria B - Earlybird (în tribune, cu loc) - 165 lei
  • Categoria C - Earlybird (în tribune, cu loc) - 75 lei
  • Pachet suplimentar Meet & Greet (pachetul cuprinde: întâlnire informală cu Vama înaintea concertului; tricou Vama; cana Vama și poster cu autograf) - 480 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Vama
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la Tudor Chirilă

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley lansează jocul online “Domnu’ Smiley, sari un pic”

Smiley este de astăzi personaj principal în jocul online pe calculator “Domnu’ Smiley, sari un pic”. Miza este distracția, dar...

Închide