Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

System of a Down are 15 melodii noi gata de lansare

System of a Down s-au reunit de ceva vreme, dar nu au lansat vreo piesă nouă, deşi fanii cer asta cu insistenţă. Grupul lua naştere în 1994 şi cucerea segmentul nu metal cu albumul "Toxicity" în 2001. Acum există indicii că noi piese ar fi gata de lansare, chiar un număr destul de mare.

Publicat

pe

System of a Down
System of a Down

Toboşarul John Dolmayan a acordat recent un interviu postului de radio X107.5, discutând despre planurile trupei. Muzicianul s-a declarat dezamăgit că nu au mai fost lansări de piese noi în ultimii ani. John afirmă chiar că dacă era după el ar fi lansat 5 albume SOAD în ultimii 12 ani. Chimia dintre membrii formaţiei încă există, confirmată de reprezentaţiile excelente pe care le are System of a Down în ultimii ani.

Dolmayan a remarcat şi scăderea frecvenţei de concerte în Statele Unite. Se pare că trupa preferă întâi să aibă material nou înainte să organizeze turnee extinse în ţară. Cât despre noile melodii, aflăm că există 15 piese bătute în cuie pentru un viitor release. Acestea ar fi destul de bune încât să se afle la înălţimea albumelor legendare "Toxicity" sau "Steal This Album!".

Membrul SOAD a declarat următoarele:

Am tot fost în studio în ultimul an şi am realizat împreună 15 melodii care sunt pe măsura celor vechi sau chiar le întrec. Nu vreau să fac aceste afirmaţii fără să am ceva care să le susţină.

Suntem mai buni decât am fost vreodată, suntem mai apropiaţi ca niciodată, ştim ce facem şi melodiile există. E o chestiune de a ne regrupa şi să renunţăm la problemele şi neînţelegerile ce apar între oameni - care nu apar când suntem împreună, apropo. E ca şi cum există două variante de System of a Down.

Au trecut 12 ani de la ultimul album SOAD, LP-ul dublu "Mezmerize/Hypnotize" din 2005. La un an după, trupa se desfiinţa, pentru a se reuni apoi în 2010. În această perioadă Serj Tankian, vocalistul formaţiei a pornit o carieră prolifică, producând albume jazz, blues şi muzică tradiţională armenească.

Chitaristul Daron Malakian a fost ocupat cu trupa Scars on Broadway, iar basistul Shavo cu proiecte secundare şi muzică rap.

Tehnologie

Serj Tankian (System of a Down) pregătește o expoziție virtuală

Solistul trupei System of a Down le aduce în dar fanilor o expoziție de obiecte de artă. Colecția, intitulată "Not For Touching - The Intangible Composition" va fi lansată pe 6 decembrie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Serj Tankian în videoclipul "Hayastane" (captură ecran)
Serj Tankian în videoclipul "Hayastane" (captură ecran)

Colecția cuprinde 21 de lucrări ce se doresc a fi o fuziune între artă, muzică, pictură digitală și animație. Expoziția va include, de asemenea, diverse camere de simulare, grafică animată realizată de artistul de efecte vizuale Roger Kupelian și muzică originală compusă de Tankian. Mai mult, colecția va oferi mai multe NFT-uri exclusive cu un print giclée.

Inițiativa lui Serj Tankian este realizată alături de CurioNFT, o platformă ce găzduiește o varietate de colecții virtuale. Referitor la "Not For Touching - The Intangible Composition", Tankian și CurioNFT au anunțat că vor dona 10% din toate vânzările către TUMO, un program educațional cu sedii în țări precum Armenia, Liban, Franța, Rusia, Germania și Albania. TUMO le oferă adolescenților șansa de a-și determina propria metodă de învățare, prin ateliere, activități și proiecte la alegere.

În ceea ce privește cariera muzicală, Serj Tankian a lansat la începutul acestui an EP-ul "Elasticity", ce cuprinde cinci piese. "Elasticity""Electric Yerevan", "Your Mom" sau "How Many Times" beneficiază de câte un videoclip plin de mesaj şi efecte speciale. Anul trecut, muzicianul s-a implicat în producerea unui documentar despre muzică și activism intitulat "Truth to Power".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending