Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

System of a Down are 15 melodii noi gata de lansare

System of a Down s-au reunit de ceva vreme, dar nu au lansat vreo piesă nouă, deşi fanii cer asta cu insistenţă. Grupul lua naştere în 1994 şi cucerea segmentul nu metal cu albumul "Toxicity" în 2001. Acum există indicii că noi piese ar fi gata de lansare, chiar un număr destul de mare.
System of a Down

System of a Down

Toboşarul John Dolmayan a acordat recent un interviu postului de radio X107.5, discutând despre planurile trupei. Muzicianul s-a declarat dezamăgit că nu au mai fost lansări de piese noi în ultimii ani. John afirmă chiar că dacă era după el ar fi lansat 5 albume SOAD în ultimii 12 ani. Chimia dintre membrii formaţiei încă există, confirmată de reprezentaţiile excelente pe care le are System of a Down în ultimii ani.

Dolmayan a remarcat şi scăderea frecvenţei de concerte în Statele Unite. Se pare că trupa preferă întâi să aibă material nou înainte să organizeze turnee extinse în ţară. Cât despre noile melodii, aflăm că există 15 piese bătute în cuie pentru un viitor release. Acestea ar fi destul de bune încât să se afle la înălţimea albumelor legendare "Toxicity" sau "Steal This Album!".

Membrul SOAD a declarat următoarele:

Am tot fost în studio în ultimul an şi am realizat împreună 15 melodii care sunt pe măsura celor vechi sau chiar le întrec. Nu vreau să fac aceste afirmaţii fără să am ceva care să le susţină.

Suntem mai buni decât am fost vreodată, suntem mai apropiaţi ca niciodată, ştim ce facem şi melodiile există. E o chestiune de a ne regrupa şi să renunţăm la problemele şi neînţelegerile ce apar între oameni - care nu apar când suntem împreună, apropo. E ca şi cum există două variante de System of a Down.

Au trecut 12 ani de la ultimul album SOAD, LP-ul dublu "Mezmerize/Hypnotize" din 2005. La un an după, trupa se desfiinţa, pentru a se reuni apoi în 2010. În această perioadă Serj Tankian, vocalistul formaţiei a pornit o carieră prolifică, producând albume jazz, blues şi muzică tradiţională armenească.

Chitaristul Daron Malakian a fost ocupat cu trupa Scars on Broadway, iar basistul Shavo cu proiecte secundare şi muzică rap.

Citește mai multe despre System Of A Down
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia lansează melodia "To Be Human", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Wonder Woman" - AUDIO

Sia a lansat o nouă piesă, "To Be Human", colaborare cu Labrinth inclusă pe coloana sonoră a filmului "Wonder Woman"....

Închide