Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Smiley lansează jocul online “Domnu’ Smiley, sari un pic”

Smiley este de astăzi personaj principal în jocul online pe calculator “Domnu’ Smiley, sari un pic”. Miza este distracția, dar si o serie de premii din partea artistului.
Domnu' Smiley, sari un pic

Domnu' Smiley, sari un pic

În anul aniversar al carierei sale solo, Smiley și HaHaHa Production invită toți pasionații mai mici sau mai mari de jocuri online la o experiență amuzantă: “Domnu’ Smiley, sari un pic!”.

Miza primului nivel al jocului este importantă atât pentru personajul Smiley, care trebuie să ajungă cât mai repede la concertul lui aniversar, unde îl așteaptă mii de oameni să sărbătorească prin muzică 10 ani de carieră solo, cât și pentru jucător, acesta având șansa de a câștiga diverse premii. Cele mai mari punctaje vor fi recompensate cu două bilete cu acces în backstage la concert, una dintre invitațiile duble la concertul din 1 iunie, sau pachete de produse din colecția oficiala Smiley a magazinului online Ha Store.

Personajul Domnu’ Smiley își începe drumul spre concert din pădure, trece prin câmpie, ajunge în București, străbate bulevarde și ajunge în zona de concert, unde îl așteaptă publicul, covorul roșu și scena. Pe drum, însă, are de trecut, cu ajutorul jucătorului, mai multe obstacole: să sară peste gropi, să evite paparazzi, să ocolească florile de plastic care-l îmbătrânesc, să evite fetele care-i ies în cale și de care se poate îndrăgosti, încetinindu-i pașii.

Pe același drum sunt și puncte recompensă, pe care Domnu’ Smiley trebuie să le obțină: întâlniri cu “oamenii lui Smiley”, o cutie a Pandorei, un buletin pierdut și regăsit, un cal verde și alte elemente cu care creatorii mai pot upgrada jocul în următoarele zile de la lansare.

Jucătorii vor fi clasați într-un top în funcție de punctajul obținut de la lansarea jocului până pe 28 mai. Primii în top vor putea primi premii constând în acces în backstage, bilete la concertul din 1 iunie, autografe de la Smiley sau produse Ha Store.

În dezvoltarea și realizarea jocului au fost implicate echipele celor de la vagabondLABS, T-Me Studios și HaHaHa Production, împreună cu Nicola Gabriel Robert și Cristina Maul.

Smiley va sărbători live 10 ani de carieră solo printr-un concert-eveniment, pe 1 iunie, la Arenele Romane. Aflat deja la cel de-al treilea concert consecutiv de 1 iunie la Arenele Romane, Smiley promite pentru anul acesta o supradoză de emoție, întoarceri în istoria sa artistică pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitați speciali și multe alte surprize pentru public.

Bilete concert Smiley la Arenele Romane:

  • Categoria A (cu loc în tribuna sectoarelor K și E) - 219 lei - SOLD OUT
  • Categoria B (fără loc, în fața scenei) - 139 lei
  • Categoria C (cu loc pe scaun sau fără loc, în spatele Categoriei B, în Arenă) - 79 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey cântă în premieră noua piesă "Cherry" la festivalul Weenie Roast - AUDIO

După single-urile "Love","Lust for Life" şi "Coachella", Lana Del Rey a oferit şansa fanilor să îi asculte o nouă piesă,...

Închide