Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single folk al lui Harry Styles, "Sweet Creature" - AUDIO

După balada pop-rock "Sign of the Times", Harry Styles continuă promovarea albumului solo de debut cu o piesă ce înglobează influențe folk. Noul single se numește "Sweet Creature" și este compus de Harry împreună cu Thomas Hull.

Publicat

pe

Harry Styles
Harry Styles

Harry Styles urmează exemplul lui Zayn Malik și se desprinde de One Direction pentru a-și construi o carieră solo. Deși formația nu s-a destrămat încă, viitorul ei este incert, proiectul fiind pus în plan secund încă din ianuarie 2016, tocmai pentru a le permite membrilor trupei să-și urmeze propriul drum în muzică.

Single-ul cu care Harry Styles a ales să își facă debutul solo a surprins atât publicul, cât și criticii de profil. Intitulată "Sign of the Times" , balada pop-rock a lui Harry a fost inspirată de sound-ul marilor artiști și trupe rock britanice, publicații precum The Guardian și The Telegraph ajungând să-l compare astfel pe tânărul artist cu David Bowie. Cert este că titlul melodiei este un tribut adus albumului lui Prince, “Sign O’ the Times”, care a fost lansat în urmă cu 30 de ani, în 1987.

Cel de-al doilea single extras de pe discul de debut se numește "Sweet Creature" și, cel mai probabil, îi va surprinde din nou pe critici. Piesa este o altă baladă, de această dată cu influențe folk. Melodia a fost compusă de Harry împreună cu Thomas Hull, zis și Kid Harpoon, care a produs piese și pentru Jeff Bhasker, Alex Salibian și Tyler Johnson.

Harry Styles - "Sweet Creature" - AUDIO

Primul album solo al lui Harry Styles conține 10 piese și va fi lansat pe 12 mai. Materialul poartă numele artistului.

Tracklist ”Harry Styles”:

  1. Meet Me in the Hallway
  2. Sign of the Times
  3. Carolina
  4. Two Ghosts
  5. Sweet Creature
  6. Only Angel
  7. Kiwi
  8. Ever Since New York
  9. Woman
  10. From the Dining Table

În paralel cu debutul carierei muzicale solo, Harry Styles pregătește pentru anul acesta și debutul său cinematografic. Tânărul artist va juca în drama thriller ”Dunkirk”, noul film al reputatului regizor Christopher Nolan (cunoscut pentru ”Inception”, ”Interstallar”, ”The Dark Knight”). Acțiunea filmului este plasată în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, din distribuție făcând parte și Tom Hardy, Kenneth Branagh și Mark Rylance.

Formația One Direction, din care Harry Styles încă face parte, declarativ, și-a început activitatea în 2010. Trupa câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Trupa deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending