Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Sia lansează melodia "To Be Human", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Wonder Woman" - AUDIO

Sia a lansat o nouă piesă, "To Be Human", colaborare cu Labrinth inclusă pe coloana sonoră a filmului "Wonder Woman". Melodia este sacadată ca beat şi înălţătoare, scoasă în evidenţă de timbrul artistei şi de vocea blândă a lui Labrinth.

Publicat

pe

Coloana Sonora Wonder Woman Sia feat Labrinth To Be Human
Coloana Sonora Wonder Woman Sia feat Labrinth To Be Human │ FOTO: Sia

Balada plină de sintetizatoare şi cu un beat combinat perfect cu pianul e probabil menită pentru un moment dramatic în film sau poate chiar pentru finalul său. Nu e prima oară când Sia lansează o piesă pentru o coloană sonoră, artista contribuind cu un single şi pentru "50 Shades Darker" sau pentru seria "Twilight". Vocea de aur din Australia a compus melodii pentru pelicula nominalizată la Oscar "Lion" şi pentru documentarul "The Eagle Huntress".

"Wonder Woman" debutează în cinematografe pe 2 iunie, cu Gal Gadot în rolul eroinei DC Comics. Chris Pine este co-starul său şi sunt zvonuri că un moment romantic dintre cei doi ar putea fi subliniat de piesa lansată de Sia. "To Be Human" face parte din coloana sonoră compusă de către Rupert Gregson-Williams. Melodia vorbeşte despre umanitate şi dragoste şi despre tăria de a nu renunţa niciodată.

Coloana sonoră a peliculei debutează în aceeaşi zi cu filmul. Ultimul album lansat de Sia a fost "This is Acting" în 2016, acel disc incluzând piese scrise iniţial pentru alţi artişti. Colaborările nu s-au oprit în 2017, Sia compunând single-uri pentru Ariana Grande, Katy Perry sau Halsey. Am văzut recent şi o latură copilăroasă a muzicianei cu faţa acoperită, printr-un cântec marca "Sesame Street".

Sia a concertat la Bucureşti anul trecut în august, într-un show memorabil din cadrul festivalului ZUTopia.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Sean Paul şi Sia prezintă piesa "Dynamite" - AUDIO

Sean Paul şi Sia se reunesc la 5 ani de la hitul "Cheap Thrills" pentru a lansa o nouă piesă împreună, "Dynamite". Rezultatul este un single dancehall cu sound tropical şi dansabil, de vară, în contradicţie cu perioada anului în care ne aflăm. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sean Paul Sia Dynamite
Coperta single Sean Paul Sia Dynamite │ FOTO: Sean Paul

"Dynamite" este un single produs de Banx & Ranx şi Greg Kurstin, acesta din urmă producând şi precedenta colaborare între Sia şi Sean Paul, "Cheap Thrills". Melodia este una veselă, de petrecere pe malul mării, iar Sean Paul are prim planul, cântând cu clasicul său timbru şi accent insular, specific dancehall. Sia intervine cu vocalize şi un timbru unic, care a consacrat-o, apărând în special pe refren. Are şi acel "cracking" în voce pe care îl foloseşte de obicei în live-urile cu instrumental minim.

Sean Paul a declarat următoarele despre colaborare:

"Dynamite" a pornit ca piesă de good vibe. După ce am înregistrat "Cheap Thrills", eu şi Sia am ştiut că vom înregistra un alt single, iar "Dynamite" este a doua parte. Banx & Ranx, Greg Kurstin, eu şi Sia, noi am lucrat la această melodie şi sper ca oamenii să graviteze spre cea ca în cazul primei piese.

"Dynamite" este un disc de feel good pentru mine şi vreau să îi mulţumesc lui Sia şi echipei sale, echipei mele Dutty Rock, echipei de manageri şi mamei mele care mi-a prezentat muzica creată de Sia.

Acest single vine după "Only Fanz", piesa lansată de Sean Paul alături de Ty Dolla $ign în august şi gândită pentru a împuternici femeile care foloseau în mod creativ platforma de creare de content foto şi video. Sia a mai avut o reuniune cu hitmakerul său preferat în ultimul an, David Guetta, cei doi lansând single-ul "Let's Love". Muzicienii au scos hit după hit şi vin în minte "Titanium", "Flames", "She Wolf", "Bang My Head" şi altele.

Ultimul an nu a fost chiar ideal pentru Sia totuşi, deoarece filmul său dramatic despre experienţa unei persoane cu autism, "Music" a luat Zmeura de Aur. Criticii şi fanii au avut o problemă cu modul în care dansatoarea Maddie Ziegler prezenta comportamentul unei persoane ce suferă de această afecţiune. S-a creat chiar o petiţie pentru a se retrage nominalizarea la Globurile de Aur a filmului.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending