Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Sia lansează melodia "To Be Human", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Wonder Woman" - AUDIO

Sia a lansat o nouă piesă, "To Be Human", colaborare cu Labrinth inclusă pe coloana sonoră a filmului "Wonder Woman". Melodia este sacadată ca beat şi înălţătoare, scoasă în evidenţă de timbrul artistei şi de vocea blândă a lui Labrinth.

Publicat

pe

Coloana Sonora Wonder Woman Sia feat Labrinth To Be Human
Coloana Sonora Wonder Woman Sia feat Labrinth To Be Human │ FOTO: Sia

Balada plină de sintetizatoare şi cu un beat combinat perfect cu pianul e probabil menită pentru un moment dramatic în film sau poate chiar pentru finalul său. Nu e prima oară când Sia lansează o piesă pentru o coloană sonoră, artista contribuind cu un single şi pentru "50 Shades Darker" sau pentru seria "Twilight". Vocea de aur din Australia a compus melodii pentru pelicula nominalizată la Oscar "Lion" şi pentru documentarul "The Eagle Huntress".

"Wonder Woman" debutează în cinematografe pe 2 iunie, cu Gal Gadot în rolul eroinei DC Comics. Chris Pine este co-starul său şi sunt zvonuri că un moment romantic dintre cei doi ar putea fi subliniat de piesa lansată de Sia. "To Be Human" face parte din coloana sonoră compusă de către Rupert Gregson-Williams. Melodia vorbeşte despre umanitate şi dragoste şi despre tăria de a nu renunţa niciodată.

Coloana sonoră a peliculei debutează în aceeaşi zi cu filmul. Ultimul album lansat de Sia a fost "This is Acting" în 2016, acel disc incluzând piese scrise iniţial pentru alţi artişti. Colaborările nu s-au oprit în 2017, Sia compunând single-uri pentru Ariana Grande, Katy Perry sau Halsey. Am văzut recent şi o latură copilăroasă a muzicianei cu faţa acoperită, printr-un cântec marca "Sesame Street".

Sia a concertat la Bucureşti anul trecut în august, într-un show memorabil din cadrul festivalului ZUTopia.

Comentează

Muzică nouă

Sia şi Kylie Minogue colaborează pe piesa "Dance Alone" - AUDIO

Sia revine în 2024 cu un album nou şi îl promovează cu single-ul proaspăt lansat "Dance Alone". Acest track este o colaborare cu Kylie Minogue, care se prezintă cu un sound minimalist. Ce alte colaborări ne-a pregătit Sia pentru album aflaţi în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone
Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone │ FOTO: Sia

"Dance Alone" este primul single de pe noul album semnat Sia, "Reasonable Woman". El duce discografia artistei la 10 titluri şi acest LP va sosi pe 3 mai 2024 prin casa de discuri Atlantic. Cele două artiste din Australia cântă un pop dansabil, numai bun de cluburi, care sună simultan a anii '80 şi a începutul anilor 2000 şi Spice Girls.

Sia a mai colaborat cu Kylie Minogue pe albumul acesteia din 2024, "Kiss Me Once". Ea este menţionată drept compozitor al piesei "Sexercize". În ce priveşte noul album al creatoarei lui "Chandelier", el va include colaborări cu Chaka Khan, Labrinth, Paris Hilton şi mulţi alţii. Mai sunt şi alte nume de care aţi auzit, precum Greg Kurstin, Benny Blanco şi Rosalia, toţi apărând pe acelaşi disc nou.

Sia îi numeşte mai degrabă "prieteni" pe aceştia decât nişte simpli colaboratori. Avem şi tracklist-ul lui "Reasonable Woman", pe care îl puteţi vedea mai jos:

  1. Little Wing
  2. Immortal Queen (feat. Chaka Khan)
  3. Dance Alone (Sia and Kylie Minogue)
  4. I Had A Heart
  5. Gimme Love
  6. Nowhere To Be
  7. Towards The Sun
  8. Incredible (feat. Labrinth)
  9. Champion (feat. Tierra Whack, Kaliii, Jimmy Jolliff)
  10. I Forgive You
  11. Wanna Be Known
  12. One Night
  13. Fame Won’t Love You (feat. Paris Hilton)
  14. Go On
  15. Rock And Balloon

Sia a mai lansat o piesă de pe viitorul album în 2023, în septembrie, "Gimme Love". Kylie Minogue trece printr-o perioadă bună, după ce tocmai a câştigat al doilea său premiu Grammy din carieră, pentru hitul din 2023 "Padam Padam". Acesta a primit distincţia pentru "Best Pop Dance Recording" şi apare pe albumul său "Tension".

Au trecut între timp 7 ani de la ultimul album complet nou de la Sia, "This is Acting".

Citește în continuare

Trending