Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Metalhead Meeting
Poze concert Andrea Bocelli în Piața Constituției - 2017 Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting

Sia lansează melodia "To Be Human", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Wonder Woman" - AUDIO

Sia a lansat o nouă piesă, "To Be Human", colaborare cu Labrinth inclusă pe coloana sonoră a filmului "Wonder Woman". Melodia este sacadată ca beat şi înălţătoare, scoasă în evidenţă de timbrul artistei şi de vocea blândă a lui Labrinth.
Coloana Sonora Wonder Woman Sia feat Labrinth To Be Human

Coloana Sonora Wonder Woman Sia feat Labrinth To Be Human (foto: Sia)

Balada plină de sintetizatoare şi cu un beat combinat perfect cu pianul e probabil menită pentru un moment dramatic în film sau poate chiar pentru finalul său. Nu e prima oară când Sia lansează o piesă pentru o coloană sonoră, artista contribuind cu un single şi pentru "50 Shades Darker" sau pentru seria "Twilight". Vocea de aur din Australia a compus melodii pentru pelicula nominalizată la Oscar "Lion" şi pentru documentarul "The Eagle Huntress".

"Wonder Woman" debutează în cinematografe pe 2 iunie, cu Gal Gadot în rolul eroinei DC Comics. Chris Pine este co-starul său şi sunt zvonuri că un moment romantic dintre cei doi ar putea fi subliniat de piesa lansată de Sia. "To Be Human" face parte din coloana sonoră compusă de către Rupert Gregson-Williams. Melodia vorbeşte despre umanitate şi dragoste şi despre tăria de a nu renunţa niciodată.

Coloana sonoră a peliculei debutează în aceeaşi zi cu filmul. Ultimul album lansat de Sia a fost "This is Acting" în 2016, acel disc incluzând piese scrise iniţial pentru alţi artişti. Colaborările nu s-au oprit în 2017, Sia compunând single-uri pentru Ariana Grande, Katy Perry sau Halsey. Am văzut recent şi o latură copilăroasă a muzicianei cu faţa acoperită, printr-un cântec marca "Sesame Street".

Sia a concertat la Bucureşti anul trecut în august, într-un show memorabil din cadrul festivalului ZUTopia.

Citește mai multe despre Sia Furler
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Halsey
Ascultă noul single Halsey, "Strangers" ft. Lauren Jauregui - AUDIO

Halsey a lansat un nou single, intitulat "Strangers". Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al...

Închide