Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Shania Twain revine cu melodia "Life's About to Get Good", cântată live la Stagecoach Festival

Shania Twain se afla într-o pauză de release-uri discografice din 2002, dar 2017 pare să fie marele moment al revenirii. Artista a promis detalii despre un album nou încă din 2015, iar azi avem în sfârşit o melodie nouă. E vorba despre "Life's About to Get Good", cântată live prima oară la Stagecoach Festival.

Publicat

pe

Shania Twain Stagecoach Festival 2017
Shania Twain Stagecoach Festival 2017 │ FOTO: Stagecoach Festival 2017 www.facebook.com

Noua piesă combină country-ul cu pop-ul şi oferă un mesaj optimist, în ton cu filosofia Sant Mat la care aderă Shania. Această ideologie estică îndeamnă la meditaţie zilnică, abstinenţă de la alcool, droguri şi sex premarital. Shania va lansa varianta de studio a lui "Life's About to Get Good" în iunie, iar noul album ar trebui să vină în septembrie.

Artista care a dus torţa olimpică în 2010 a fost headliner la Stagecoach Festival. Jurata de la "The Voice" a împărţit scena cu Nick Jonas şi Kelsea Ballerini şi a cântat în faţa unui public de 75.000 de persoane. Vedeta country-ului american a avut o rezidenţă în Las Vegas între 2012 şi 2014 şi teoretic un turneu de adio s-a desfăşurat în 2015 şi 2016.

Astfel revenirea sa e surprinzătoare şi o veste plăcută pentru fani. Noul disc e descris drept "o adevărată experienţă solo", faţă de hiturile vechi, care au fost co-scrise şi coproduse cu fostul soţ, Robert Lange. Pe scenă Nick Jonas a cântat cu Shania "Party for Two", ultimul hit al artistei, lansat în 2004. Activă din 1983, muziciana din Canada are propria expoziţie la Country Music Hall of Fame. Are şi o stea pe Holly Walk of Fame plus 5 premii Grammy la activ.

Cea mai titrată artistă country din State a câştigat 187 de premii şi a atins certificarea platinum şi diamond pe multiple albume din anii 90 şi 2000.

Comentează

Trending