Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Shakira lansează single-ul "Perro Fiel", sărbătoreşte debutul albumului "El Dorado" cu o petrecere la Miami

Shakira a lansat noul său album "El Dorado”, în cadrul unei petreceri impresionante în Miami. Odată cu albumul soseşte şi single-ul "Perro Fiel", colaborare cu Nicky Jam. E genul de piesă reggaeton pe care o auzi în cluburi şi terase toată vara.

Publicat

pe

Single Shakira Nicky Jam Perro Fiel
Single Shakira Nicky Jam Perro Fiel │ FOTO: Shakira

Noul album al artistei sud-americane include 13 piese, printre care şi hiturile "Me Emamore", "Chantaje" şi "La Bicicleta". Muziciana din Columbia revine la origini cu acest release, abordând teme romantice şi cântând predominant în spaniolă. "Perro Fiel" este o piesă inedită, prin mesajul său. Shakira cântă despre faptul că doreşte un bărbat adevărat, care să schimbe becurile în casă şi să spele maşina la nevoie.

"El Dorado" a debutat pe locul întâi în topuri în 34 de ţări şi a fost sărbătorit cu o uriaşă fiesta la clubul Temple House în Miami. Shakira a concertat la acel eveniment, prezentând publicului 5 melodii de pe album. Apariţii surpriză au avut Prince Royce şi Nicky Jam, doi dintre colaboratorii de pe noul disc. Despre Nicky Jam Shakira a declarat că "i-a furat inima şi că este un prieten talentat".

Noul LP este primul în limba spaniolă de la "Sale el Sol" din 2010. Dintre cele 13 piese, doar 4 sunt în limba engleză. Shakira este activă din anul 1990 şi a lansat 11 albume până acum. Acestea i-au adus 10 premii Latin Grammy, 4 American Music Awards şi 2 premii Grammy.

Artista ne-a vizitat la Timişoara în 2006 şi apoi în Bucureşti în anul 2011, cu un show plin de energie în Piaţa Constituţiei.

Comentează

Trending