Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
The Red Guard Choir
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Revolution Festival 2017 - Programul complet al evenimentului

Revolution Festival își va deschide anul acesta porțile în perioada 1 - 3 iunie. Pe întreaga durată a evenimentului, Muzeul Satului Bănățean din Timișoara se va transforma într-o platformă a muzicii și a artei, dedicată tuturor celor care iubesc aventurile și distracția. Programul complet al evenimentului poate fi consultat în articol.
Revolution Festival 2017

Revolution Festival 2017

Revolution Festival oferă publicului un alt tip de workshop-uri, discuții, show-uri moderne, o zonă de joacă, afterparty-uri și cele mai tari show-uri muzicale.

Evenimentul se va desfășura pe șapte scene și zone, unde publicul va putea dansa pe săturate, și va putea asculta muzică electronică oferită de nume precum: Rudimental DJ Set, Delta Heavy, ICICLE (Shogun Audio), LTJ Bukem, Dubfire și mulți alții la Music Guru, Electronic Apex sau la scena Gaia Trance.

Cea mai bună parte a scenelor Music Guru și Extreme este că fanii muzicii live se vor putea bucura de concerte susținute de: Eluveitie, Dubioza Kolektiv, GBH, Alternosfera, Repetitor, Brigada Artistica Urbana, Gojira + Planet H și nu numai. În zona Lunatica – Orașul Revoluționar vor fi show-uri de zi, workshop-uri și performance-uri de circ.

În timpul zilei, organizatorii au pregătit un program special, ce va include workshop-uri de dans, care mai de care mai interesante, lupte cu lightsabers, alegând dacă vrei să fii Jedi sau Sith. Cei care vor dori, își vor putea schimba stilul, pentru o zi, la Barber Shop sau la Princess Make-up Salon. Va fi și un program special pentru copii, micuții festivalieri având la dispoziție o mulțime de jocuri.

Program complet Revolution Festival:

(Click pe imagine pentru rezoluție mare)

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Camping la Revolution Festival:

Pentru cei care nu vor să rateze niciun moment din distracție, vara aceasta Revolution va avea o zonă de campare. Campingul va fi în apropierea lacului de la Muzeul Satului Bănățean și va oferi facilități excelente. Pentru 29.99 de lei, cei care decid să se mute la festival vor beneficia de: dulăpioare cu cheie, hot spot Wi-Fi, punct pentru încărcarea bateriilor, bar, recepție non-stop, livrare mâncare, dușuri cu apă caldă și toalete. În prețul de 29.99 de lei sunt incluse toate cele trei zile de festival. Accesul în camping va fi permis de pe 31 mai până pe 4 iunie.

Harta locației

(Click pe imagine pentru rezoluție mare)

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Ediția Revolution Festival de anul acesta va avea loc în Timișoara, la Muzeul Satului Bănățean, în perioada 1-3 iunie 2017.

Bilete Revolution Festival în Timișoara

  • Abonament - 99 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre AlternosferaDubioza KolektivMacanache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cel mai mare concert Smiley de 1 iunie - Program, reguli de acces, artiști în deschidere

În apropierea evenimentului aniversar de pe 1 iunie, Smiley dezvăluie secretele celei mai mari petreceri-concert din cariera sa. Show-ul va...

Închide