Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Revolution Festival 2017 - Programul complet al evenimentului

Revolution Festival își va deschide anul acesta porțile în perioada 1 - 3 iunie. Pe întreaga durată a evenimentului, Muzeul Satului Bănățean din Timișoara se va transforma într-o platformă a muzicii și a artei, dedicată tuturor celor care iubesc aventurile și distracția. Programul complet al evenimentului poate fi consultat în articol.

Publicat

pe

Revolution Festival 2017
Revolution Festival 2017

Revolution Festival oferă publicului un alt tip de workshop-uri, discuții, show-uri moderne, o zonă de joacă, afterparty-uri și cele mai tari show-uri muzicale.

Evenimentul se va desfășura pe șapte scene și zone, unde publicul va putea dansa pe săturate, și va putea asculta muzică electronică oferită de nume precum: Rudimental DJ Set, Delta Heavy, ICICLE (Shogun Audio), LTJ Bukem, Dubfire și mulți alții la Music Guru, Electronic Apex sau la scena Gaia Trance.

Cea mai bună parte a scenelor Music Guru și Extreme este că fanii muzicii live se vor putea bucura de concerte susținute de: Eluveitie, Dubioza Kolektiv, GBH, Alternosfera, Repetitor, Brigada Artistica Urbana, Gojira + Planet H și nu numai. În zona Lunatica – Orașul Revoluționar vor fi show-uri de zi, workshop-uri și performance-uri de circ.

În timpul zilei, organizatorii au pregătit un program special, ce va include workshop-uri de dans, care mai de care mai interesante, lupte cu lightsabers, alegând dacă vrei să fii Jedi sau Sith. Cei care vor dori, își vor putea schimba stilul, pentru o zi, la Barber Shop sau la Princess Make-up Salon. Va fi și un program special pentru copii, micuții festivalieri având la dispoziție o mulțime de jocuri.

Program complet Revolution Festival:

(Click pe imagine pentru rezoluție mare)

  • Program Revolution Festival 2017

    Program Revolution Festival 2017

  • Program Revolution Festival 2017

Camping la Revolution Festival:

Pentru cei care nu vor să rateze niciun moment din distracție, vara aceasta Revolution va avea o zonă de campare. Campingul va fi în apropierea lacului de la Muzeul Satului Bănățean și va oferi facilități excelente. Pentru 29.99 de lei, cei care decid să se mute la festival vor beneficia de: dulăpioare cu cheie, hot spot Wi-Fi, punct pentru încărcarea bateriilor, bar, recepție non-stop, livrare mâncare, dușuri cu apă caldă și toalete. În prețul de 29.99 de lei sunt incluse toate cele trei zile de festival. Accesul în camping va fi permis de pe 31 mai până pe 4 iunie.

Harta locației

(Click pe imagine pentru rezoluție mare)

  • Hartă Revolution Festival 2017

    Hartă Revolution Festival 2017

  • Hartă Revolution Festival 2017

Ediția Revolution Festival de anul acesta va avea loc în Timișoara, la Muzeul Satului Bănățean, în perioada 1-3 iunie 2017.

Bilete Revolution Festival în Timișoara

  • Abonament - 99 lei
Comentează

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending