Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Radiohead relansează albumul "OK Computer", cu 3 piese noi, la împlinirea a 20 de ani de la debut

Legendarul album Radiohead "OK Computer" e gata să primească o relansare, care va aduce melodii noi. LP-ul împlineşte 20 de ani şi va debuta în versiunea cea nouă pe 23 iunie, după cum a confirmat trupa.
Radiohead OK Computer relansare 2017

Radiohead OK Computer relansare 2017 (foto: Radiohead)

Thom Yorke şi colegii săi vor apărea în aceeaşi zi la festivalul de la Glastonbury, drept cap de afiş. Acest re-release e precedat de postere misterioase care au apărut pe tot globul, dar şi de un clip video teaser. În acel material apărea o fetiţă recitând versurile piesei "Climbing Up the Walls", de pe "OK Computer". Ca fundal vizual vedeam un computer cu glitch-uri.

Versiunea remasterizată de album, numită "OKNOTOK" va avea B-sides şi 3 melodii care nu au avut variantă de studio până acum. Acestea sunt "I Promise", "Lift" şi "Man of War". Lui "Lift" i se pregătise o editare specială pentru includerea pe discul "A Moon Shaped Pool" de anul trecut, dar nu s-a mai concretizat. Ediţia specială în cutie a remasterizării va sosi în iulie, incluzând cele 12 piese originale, cele 3 nelansate până acum şi 8 melodii de tip B-sides.

Radiohead OK Computer relansare 2017 tracklist

Radiohead OK Computer relansare 2017 tracklist (Foto: Radiohead)

Fanii hardcore ai trupei vor putea cumpăra o cutie neagră gravată cu o imagine ce reprezintă albumul "OK Computer" ars. La interior se vor afla 3 viniluri de 12 inch şi cu greutate de 180 de grame, plus o carte cu peste 30 de materiale artwork ale trupei. Evident vor fi incluse şi versurile în acest pachet aniversar. Şi surprizele nu se încheie aici!

Un caiet cu notiţele lui Thom Yorke (104 pagini) este oferit de asemenea, împreună cu schiţe ale celorlalţi membri ai trupei. Lista de "bunătăţi" se încheie cu o casetă cu demo-uri Radiohead din perioada înregistrării acestui album.

Citește mai multe despre Radiohead
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lacuna Coil concertează la ARTmania 2017 - TRUPE CONFIRMATE

Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six și Riverside sunt primele patru trupe confirmate pentru cea de-a 12-a...

Închide