Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Papa Roach a lansat piesa "None Of The Above" - AUDIO

"None Of The Above" este noul single Papa Roach, extras de pe albumul "Crooked Teeth". Discul a fost lansat în februarie 2017.
Papa Roach

Papa Roach

Papa Roach a revenit la începutul acestui an cu un nou album, cel de-al 9-lea din carieră. "Crooked Teeth" a fost compus și înregistrat într-un studio din zona North Hollywood, fiind produs de Nicholas "RAS" Furlong şi "Colin Brittain".

“Toată ideea albumului a fost să luăm elementele clasice Papa Roach, pe care toată lumea le iubește, și să le interpretăm într-o versiune modernă a sound-ului, prin procesul creativ. În final ne-a ieșit o versiune mai curajoasă și mai aventuroasă a sound-ului Papa Roach”, a detaliat solistul Jacoby Shaddix.

“Atunci când eram în sala de repetiții, nu mă gândeam că ar trebui să impresionez pe cineva, ci mă gândeam cât de mult îmi place să fac muzică alături de băieții din trupă”, spune Shaddix, basistul Tobin Esperance adăugând: ”Albumul este onest și pur, iar asta este tot ce ne-am fi putut dori.”

Discul a fost bine primit de către public, primul single extras, ”Help”, plasându-se pe prima poziție în topul american Billboard Mainstream Rock Songs.

Tracklist Papa Roach - "Crooked Teeth": 

  1. "Break the Fall"
  2. "Crooked Teeth"
  3. "My Medication"
  4. "Born for Greatness"
  5. "American Dreams"
  6. "Periscope" (featuring Skylar Grey)
  7. "Help"
  8. "Sunrise Trailer Park" (featuring Machine Gun Kelly)
  9. "Traumatic"
  10. "None of the Above"

După ”Help”, "Born for Greatness" şi "Periscope", Papa Roach continuă promovarea discului "Crooked Teeth" cu piesa "None Of The Above".

AUDIO: Papa Roach - "None Of The Above"

Citește mai multe despre Papa Roach
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guess Who a lansat documentarul "Un Anonim Celebru" - VIDEO

Publicul este invitat să cunoască omul din spatele artistului Guess Who. Rapper-ul a lansat online documentarul „Un Anonim Celebru”, film...

Închide