Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Papa Roach a lansat piesa "None Of The Above" - AUDIO

"None Of The Above" este noul single Papa Roach, extras de pe albumul "Crooked Teeth". Discul a fost lansat în februarie 2017.

Publicat

pe

Papa Roach
Papa Roach

Papa Roach a revenit la începutul acestui an cu un nou album, cel de-al 9-lea din carieră. "Crooked Teeth" a fost compus și înregistrat într-un studio din zona North Hollywood, fiind produs de Nicholas "RAS" Furlong şi "Colin Brittain".

“Toată ideea albumului a fost să luăm elementele clasice Papa Roach, pe care toată lumea le iubește, și să le interpretăm într-o versiune modernă a sound-ului, prin procesul creativ. În final ne-a ieșit o versiune mai curajoasă și mai aventuroasă a sound-ului Papa Roach”, a detaliat solistul Jacoby Shaddix.

“Atunci când eram în sala de repetiții, nu mă gândeam că ar trebui să impresionez pe cineva, ci mă gândeam cât de mult îmi place să fac muzică alături de băieții din trupă”, spune Shaddix, basistul Tobin Esperance adăugând: ”Albumul este onest și pur, iar asta este tot ce ne-am fi putut dori.”

Discul a fost bine primit de către public, primul single extras, ”Help”, plasându-se pe prima poziție în topul american Billboard Mainstream Rock Songs.

Tracklist Papa Roach - "Crooked Teeth": 

  1. "Break the Fall"
  2. "Crooked Teeth"
  3. "My Medication"
  4. "Born for Greatness"
  5. "American Dreams"
  6. "Periscope" (featuring Skylar Grey)
  7. "Help"
  8. "Sunrise Trailer Park" (featuring Machine Gun Kelly)
  9. "Traumatic"
  10. "None of the Above"

După ”Help”, "Born for Greatness" şi "Periscope", Papa Roach continuă promovarea discului "Crooked Teeth" cu piesa "None Of The Above".

AUDIO: Papa Roach - "None Of The Above"

Trending