BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

O-Zone, din nou pe scenă, cu prilejul concertelor organizate în Piața Universității de Ziua Europei

O-Zone concertează pe 9 mai în formulă completă, după 12 ani de pauză. Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu vor fi din nou împreună pe scenă, într-un eveniment public aparte, cu ocazia Zilei Europei. Evenimentul va avea loc în Piața Universității.
O-Zone

O-Zone

În acest an se împlinesc 10 ani de când România face parte din Uniunea Europeană, iar acest eveniment este sărbătorit printr-un spectacol de amploare, în care vor susține recitaluri mai mulți artiști români care au avut succes peste granițele țării noastre. 

O-Zone, trupa care a vândut peste 12 milioane de discuri în toată lumea, va cânta din nou piesele care i-au făcut celebrii într-un eveniment concertistic de anvergură, organizat de Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Tineret.

Negocierile cu membrii trupei O-Zone au durat multă vreme, iar cel mai mult în decizia lor a cântărit grandoarea evenimentului concertistic, organizat la 10 ani de când România face parte din Uniunea Europeană. Pe scena amenajată în Piața Universității vor urca, de asemenea, artiști și trupe extrem de îndrăgite, precum: Inna, Alexandra Stan, Fly Project, Morandi, Akcent, Carla’s Dreams și Antonia. Prezentatorii evenimentului vor fi Daniel Buzdugan și Mihai Morar.

În perioada 1999 - 2005, trupa basarabeană O-Zone a reușit să ajungă în topurile din toată Europa. Datorită succesului piesei ”Dragostea din tei”, formația a urcat în 2005 pe prima poziţie în topurile a 30 de ţări, staționând 13 săptămâni pe locul 1 în Eurochats. ”Dragostea din Tei” a fost înregistrată de 200 de artişti, în 14 limbi diferite. Pe lista artiștilor care au făcut cover după această piesă se regăsește și Rihanna.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre O-Zone
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiş 2017 se desfășoara în perioada 12 - 14 mai - PROGRAM

Evenimentul cultural ”Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș” ajunge anul acesta la cea de-a V-a ediție. Pentru prima oară,...

Închide