Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

O-Zone, din nou pe scenă, cu prilejul concertelor organizate în Piața Universității de Ziua Europei

O-Zone concertează pe 9 mai în formulă completă, după 12 ani de pauză. Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu vor fi din nou împreună pe scenă, într-un eveniment public aparte, cu ocazia Zilei Europei. Evenimentul va avea loc în Piața Universității.
O-Zone

O-Zone

În acest an se împlinesc 10 ani de când România face parte din Uniunea Europeană, iar acest eveniment este sărbătorit printr-un spectacol de amploare, în care vor susține recitaluri mai mulți artiști români care au avut succes peste granițele țării noastre. 

O-Zone, trupa care a vândut peste 12 milioane de discuri în toată lumea, va cânta din nou piesele care i-au făcut celebrii într-un eveniment concertistic de anvergură, organizat de Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Tineret.

Negocierile cu membrii trupei O-Zone au durat multă vreme, iar cel mai mult în decizia lor a cântărit grandoarea evenimentului concertistic, organizat la 10 ani de când România face parte din Uniunea Europeană. Pe scena amenajată în Piața Universității vor urca, de asemenea, artiști și trupe extrem de îndrăgite, precum: Inna, Alexandra Stan, Fly Project, Morandi, Akcent, Carla’s Dreams și Antonia. Prezentatorii evenimentului vor fi Daniel Buzdugan și Mihai Morar.

În perioada 1999 - 2005, trupa basarabeană O-Zone a reușit să ajungă în topurile din toată Europa. Datorită succesului piesei ”Dragostea din tei”, formația a urcat în 2005 pe prima poziţie în topurile a 30 de ţări, staționând 13 săptămâni pe locul 1 în Eurochats. ”Dragostea din Tei” a fost înregistrată de 200 de artişti, în 14 limbi diferite. Pe lista artiștilor care au făcut cover după această piesă se regăsește și Rihanna.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre O-Zone
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiş 2017 se desfășoara în perioada 12 - 14 mai - PROGRAM

Evenimentul cultural ”Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș” ajunge anul acesta la cea de-a V-a ediție. Pentru prima oară,...

Închide