Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Confirmări NEVERSEA: Rita Ora și Jason Derulo, pentru prima oară în România

Artista britanică Rita Ora va susține primul concert în România în cadrul festivalului Neversea. În line-up au fost confirmați și Jason Derulo, Ella Eyre și Years & Years. Prima ediție Neversea se va desfășura la malul Mării Negre, în perioada 7 - 9 iulie.

Publicat

pe

Rita Ora
Rita Ora

Rita Ora a devenit cunoscută în 2012, odată cu lansarea single-ului ”Hot Right Now”. Piesa înregistrată împreună cu DJ Fresh a ajuns pe prima poziție în topul single-urilor din UK. Câteva luni mai târziu a fost lansat albumul de debut al artistei, ”Ora”, care a urmat calea succesului pavată de primul hit. Discul a urcat în fruntea topului albumelor din Regatul Unit, Rita Ora devenind artista cu cele mai multe hituri în UK Singles Chart în 2012 - trei single-uri consecutive (”Hot Right Now”, "R.I.P." și "How We Do (Party)") au ajuns pe prima poziție în acest clasament.

În 2014, Rita Ora a obținut cel de-al 4-lea Number One cu piesa "I Will Never Let You Down", următoarea piesă prezentă în Top 5 fiind "Black Widow", înregistrată în colaborare cu Iggy Azalea.

În paralel cu activitatea muzicală, Rita Ora a cochetat și cu televiziunea. În 2015 a devenit jurat în cadrul emisiunii The Voice UK, ulterior acceptând propunerea emisiunii concurente, The X Factor, de a prelua aceeași poziție de jurat.

În prezent, Rita Ora lucrează la cel de-al doilea album de studio. Artista va lansa în curând piesa ”Your Song”, o melodie compusă de Ed Sheeran și Steve Mac.

Jason Derulo și-a început cariera în 2009, vânzând până în prezent peste 30 de milioane de single-uri. Cele mai cunoscute hituri ale sale sunt "Wiggle", "Talk Dirty", "In My Head" și "Whatcha Say", toate fiind certificate cu platină, pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare.

Cel mai recent single al artistului este colaborarea sa cu Nicki Minaj & Ty Dolla $ign, pentru piesa ”Swalla”. Videoclipul acestei melodii a fost lansat în urmă cu două luni, reușind în acest timp să cumuleze peste 230 de milioane de vizionări.

În line-up-ul festivalului Neversea au fost confirmați și grupul indie pop britanic Years & Years și tânăra artistă de R&B și neo soul Ella Eyre.

Pe scena festivalului Neversea vor urca, de asemenea, Dua LipaTiësto, Afrojack, Fatboy Slim, KSHMR și Nicky Romero. Alături de aceștia, vor încânta publicul și Benny Benassi, Danny Avila, Dub FX, Fedde le Grand, Ferry Corsten, Foreign Beggars, Klangkarussell, Lost Frequencies, Mike Perry, Netsky, Rudimental, Sam Feldt, Tujamo, Wilkinson, Zeds Dead. Alți artiști internaționali vor completa line-up-ul în perioada următoare.

Festivalul Neversea este cea de-a doua poveste magică a creatorilor Untold. Evenimentul își va deschide anul acesta porțile pentru prima oară, urmând a se desfășura în perioada 7 - 9 iulie 2017, la malul Mării Negre. Peste 100 de artiști internaționali de top, printre care nume ce au făcut senzație la Untold, dar și artisti care vor veni pentru prima dată în România, vor oferi publicului o experiență memorabilă. Timp de trei zile, cele șapte scene amplasate pe țărmul mării îi vor ajuta pe cei peste 150.000 participanți să redescopere diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică, magia naturală a Mării Negre și, bineînțeles, răsăritul la malul mării.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

afis-neversea-2017-update
Festivaluri vineri, 7 iulie 2017

Neversea

Loc
Plaja Reyna din Constanța
Comentează

Trending