Kendrick Lamar / Katy Perry / The WeekendNominalizările MTV VMA 2017, dominate de Kendrick Lamar, Katy Perry și The Weekend La Depeche Mode s-au savurat "Enjoy the Silence" şi "Personal Jesus" Poze concert Depeche Mode la Cluj-Napoca 2017 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri"

Muse postează un teaser pentru un nou videoclip; Auzim muzică nouă în curând

După o pauză de 2 ani Muse pare gata să revină, postând un teaser pentru ceea ce pare a fi un videoclip nou. Matt Bellamy and co sunt la machiaj şi filmările unui clip, iar solistul a postat şi o fotografie cu fiul său.
Teaser muzica noua Muse 2017

Teaser muzica noua Muse 2017 (foto: Matt Bellamy)

Fiul lui Matt Bellamy se află pe platoul de filmări şi poartă o mască SF ce aminteşte de ochelarii supradimensionaţi ai lui Lady Gaga. Muse nu sunt deloc străini de teme SF, cântând despre aterizarea pe planete străine sau chipuri implantate în capul oamenilor. Indicii cu privire la un nou LP au apărut în ultimul an, Matt arătându-se deschis pentru o abordare simplă şi acustică de această dată.

Ultimul disc sosea în 2015, "Drones" fiind al şaptelea material discografic al britanicilor. A debutat pe locul întâi în 21 de ţări, inclusiv Franţa, Japonia, Australia, Olanda, Irlanda şi Rusia. În ultimele săptămâni grupul a fost văzut la AIR Studios în Londra, unde ar fi înregistrat 3 single-uri noi. Judecând după clipul teaser de 9 secunde se pare că o influenţă puternică de ani 80 se va simţi pe noul material.

O înregistrare din studio apărea în aprilie, tot pe reţelele de socializare. Între timp Muse pregăteşte un turneu în această vară, în Marea Britanie şi Irlanda. Formaţia este cap de afiş la Reading & Leeds Festival şi la Vital Festival din Belfast.

Muse ne-a vizitat anul trecut, în cadrul festivalului "Rock the City 2016" avându-i drept co-headlineri pe Iron Maiden.

Citește mai multe despre Muse
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single Roger Waters Deja Vu
Ascultă noua melodie a lui Roger Waters, "Deja Vu", de pe albumul din 2017 - AUDIO

Roger Waters a lansat noua melodie "Deja Vu", al doilea single de pe albumul "Is This The Life We Reallly...

Închide