Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Muse postează un teaser pentru un nou videoclip; Auzim muzică nouă în curând

După o pauză de 2 ani Muse pare gata să revină, postând un teaser pentru ceea ce pare a fi un videoclip nou. Matt Bellamy and co sunt la machiaj şi filmările unui clip, iar solistul a postat şi o fotografie cu fiul său.

Publicat

pe

Teaser muzica noua Muse 2017
Teaser muzica noua Muse 2017 │ FOTO: Matt Bellamy www.instagram.com

Fiul lui Matt Bellamy se află pe platoul de filmări şi poartă o mască SF ce aminteşte de ochelarii supradimensionaţi ai lui Lady Gaga. Muse nu sunt deloc străini de teme SF, cântând despre aterizarea pe planete străine sau chipuri implantate în capul oamenilor. Indicii cu privire la un nou LP au apărut în ultimul an, Matt arătându-se deschis pentru o abordare simplă şi acustică de această dată.

Ultimul disc sosea în 2015, "Drones" fiind al şaptelea material discografic al britanicilor. A debutat pe locul întâi în 21 de ţări, inclusiv Franţa, Japonia, Australia, Olanda, Irlanda şi Rusia. În ultimele săptămâni grupul a fost văzut la AIR Studios în Londra, unde ar fi înregistrat 3 single-uri noi. Judecând după clipul teaser de 9 secunde se pare că o influenţă puternică de ani 80 se va simţi pe noul material.

O înregistrare din studio apărea în aprilie, tot pe reţelele de socializare. Între timp Muse pregăteşte un turneu în această vară, în Marea Britanie şi Irlanda. Formaţia este cap de afiş la Reading & Leeds Festival şi la Vital Festival din Belfast.

Muse ne-a vizitat anul trecut, în cadrul festivalului "Rock the City 2016" avându-i drept co-headlineri pe Iron Maiden.

Comentează

Trending