Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mesajul soției lui Chris Cornell: "Mă voi gândi la tine în fiecare minut al fiecărei zile"

Vicky Cornell, soția regretatului solist Soundgarden, și-a luat rămas bun de la fostul partener de viață printr-o scrisoare deschisă, publicată în Billboard. Chris Cornell s-a stins din viață pe 18 mai, urmând a fi înmormântat mâine, pe 26 mai.

Publicat

pe

Chris Cornell împreună cu soția sa, Vicky
Chris Cornell împreună cu soția sa, Vicky

În urmă cu o săptămână, lumea muzicii l-a pierdut pe Chris Cornell, una dintre cele mai apreciate voci ale curentului grunge. Artistul a murit pe 18 mai, la vârsta de 52 de ani. Sinuciderea a fost confirmată drept cauza morții, muzicianul fiind găsit cu ”o bandă în jurul gâtului, inconștient”, în baia camerei sale din hotelul MGM, din Detroit.

Solistul Soundgarden suferea de depresie. Cu doar câteva ore înainte de moartea sa, artistul a luat ”una sau două” pastile în plus de Ativan (medicament folosit în tratarea anxietății și depresiei), această supradoză putând avea efecte asupra comportamentului său din noaptea decesului.

Vicky, soția lui Chris Cornell, îi transmite regretatului soț ultimele sale gânduri prin intermediul unei scrisori deschise, publicate de revista americană Billboard. Vicky și Chris au fost căsătoriți 13 ani, având împreună doi copii: pe Toni, în vârstă de 12 ani și 8 luni, și pe Christopher Nicholas, de 11 ani și 5 luni.

”Dragului meu Christopher,

Ai fost cel mai bun tată, soț și ginere. Răbdarea, empatia și iubirea ta au fost nelipsite în relația cu cei din jur.

Ai spus mereu că te-am salvat și că nu ai fi fost în viață dacă nu aș fi fost eu. Inima îmi tresălta atunci când te vedeam fericit, trăind și fiind motivat. Entuziasmat pentru viață. Făcând tot ce-ți stătea în putință pentru a oferi ceva înapoi. Ne-am simțit extraordinar împreună în această ultimă decadă și îmi pare rău, iubirea mea, că nu am înțeles ce ți se întâmpla în acea noapte. Îmi pare rău că ai fost singur, și știu că acela nu ai fost tu, dragul meu Christopher. Și copiii tăi știu asta, te poți odihni în pace.

Sunt dărâmată, dar voi fi puternică pentru tine și voi avea grijă de copiii noștri frumoși. Mă voi gândi la tine în fiecare minut al fiecărei zile și voi lupta pentru tine. Ai avut dreptate când ai spus că suntem suflete pereche. Se spune că acele destine care se întâlnesc, se vor întâlni din nou, și știu că tu vei veni să mă cauți, iar eu voi fi aici, așteptându-te.

Te iubesc mai mult decât a putut cineva să iubească vreodată în întreaga istorie a omenirii, și mai mult decât va putea vreodată să te iubească altcineva.

Mereu și pentru totdeauna,

A ta Vicky”

Versiunea în limba engleză a scrisorii poate fi citită în Billboard.

Chris Cornell a fost incinerat în cadrul unei ceremonii private, urmând a fi înmormântat vineri, 26 mai, la Hollywood Forever Cemetery.

Cunoscut în special pentru activitatea în trupa Soundgarden, pe care a fondat-o în 1984, Chris Cornell a activat și în trupele Audioslave și Temple of the Dog, având în paralel și o carieră solo. Ultimul său disc solo, "Higher Truth", a fost lansat în septembrie 2015, și a inclus single-ul ”Nearly Forgot My Broken Heart”. Ultima piesă lansată de Chris Cornell este ”The Promise” (martie 2017), o melodie compusă pentru coloana sonoră a filmului cu același titlu. Pelicula îi are în rolurile principale pe Christian Bale şi Oscar Isaac.

Trending