Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Marilyn Manson schimbă titlul noului album în "Heaven Upside Down" și anunţă un turneu european

Marilyn Manson e cunoscut pentru controversele pe care le stârneşte, iar în ultima vreme a polarizat fanii în jurul noului său album. Am văzut un teaser anul trecut sub numele de "Say10" şi a fost promis debutul LP-ului de Valentine's Day. Ziua de 14 februarie a trecut şi de atunci au apărut doar teasere. Acum aflăm că numele acestui release s-a schimbat şi că Manson are un turneu european în plan.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson │ FOTO: Lindsay Usich

Shock rockerul îşi va intitula materialul "Heaven Upside Down", acesta fiind al zecelea album din cariera sa. După o perioadă de absenţă din lumina reflectoarelor, Marilyn a apărut la premiera filmului "King Arthur: Legend of the Sword". Acolo a oferit detalii despre noile sale creaţii, dar şi despre un viitor turneu. Acesta va debuta în iulie, iar artistul va ajunge în Europa în această toamnă şi iarnă.

Vor exista concerte în Praga, Viena, Stockholm, dar şi în Manchester sau Torino.

Manson a confirmat că albumul cel nou este finalizat, iar speculaţii precedente îi plasau debutul în vară, prin iunie. Apropiaţii care au ascultat piesele au comparat sound-ul cu cel de pe "Antichrist Superstar" şi "Mechanical Animals", cele mai de succes discuri ale americanului.

Promovarea lui "Heaven Upside Down" a început cu acel preview video "Say10", în care Marilyn Manson decapitează un personaj ce aduce cu Donald Trump. Este clar faptul că politica a influenţat versurile şi muzica artistului nominalizat la 4 Grammy-uri. Colaborarea sa cu Tyler Bates continuă, acesta aducându-şi aportul la ultimul release, "The Pale Emperor" în 2015.

Manson şi-a încercat mâna cu actoria în ultimii ani, apărând în seriale ca "Sons of Anarchy", "Californication" sau "Salem".

Comentează

Trending