Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ascultă noul single LP, "When We're High" - AUDIO

LP a lansat o piesă nouă, intitulată "When We're High". Melodia este extrasă de pe albumul "Lost On You", cel de-al patrulea material de studio al artistei.

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016 (foto: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro)

Ajunsă cunoscută datorită hitului “Lost on you”, ce a făcut înconjurul Europei, LP continuă promovarea discului cu același nume lansând piesa  "When We're High". Melodia păstrează lirismul versurilor, pentru care LP s-a făcut remarcată, însă în sound-ul dominat până acum de chitară sunt înglobate și elemente electro și dance. Piesa intră, astfel, în zona de clubbing, deschizând noi orizonturi pentru LP.

Albumul "Lost On You" a apărut la finalul anului trecut, în decembrie 2016. Discul a fost certificat cu platină în Franța și cu aur în Italia și Polonia.

LP se află momentan în plin turneu de promovare pentru acest disc. După mai multe date în America de Nord, urmează Europa, începând cu 15 iunie.

LP - "When We're High" - AUDIO

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat "Heart-Shaped Scar", urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost  primul ei album de succes, iar piesa "Into the Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris că LP "bate la uşa statutului de star", iar revista Vogue spunea că are "o voce pătrunzătoare şi încrederea de sine a lui Dylan". A lansat patru albume şi un EP şi a scris piese pentru artişti renumiţi, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

LP a concertat pentru prima oară în România în toamna lui 2016 - vezi galeria de poze. La nici un an de la acest show, artista va reveni în țara noastră pentru a deschide primul concert Kings of Leon în România. Evenimentul va avea loc pe 17 iunie, în București, pe Arena Națională.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre LP
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga lansează varianta de studio a piesei "The Cure", împreună cu un lyric video

Luna trecută Lady Gaga cânta în premieră noua piesă "The Cure" la festivalul Coachella, iar acum putem asculta varianta de...

Închide