Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single LP, "When We're High" - AUDIO

LP a lansat o piesă nouă, intitulată "When We're High". Melodia este extrasă de pe albumul "Lost On You", cel de-al patrulea material de studio al artistei.

Publicat

pe

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Ajunsă cunoscută datorită hitului “Lost on you”, ce a făcut înconjurul Europei, LP continuă promovarea discului cu același nume lansând piesa  "When We're High". Melodia păstrează lirismul versurilor, pentru care LP s-a făcut remarcată, însă în sound-ul dominat până acum de chitară sunt înglobate și elemente electro și dance. Piesa intră, astfel, în zona de clubbing, deschizând noi orizonturi pentru LP.

Albumul "Lost On You" a apărut la finalul anului trecut, în decembrie 2016. Discul a fost certificat cu platină în Franța și cu aur în Italia și Polonia.

LP se află momentan în plin turneu de promovare pentru acest disc. După mai multe date în America de Nord, urmează Europa, începând cu 15 iunie.

LP - "When We're High" - AUDIO

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat "Heart-Shaped Scar", urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost  primul ei album de succes, iar piesa "Into the Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris că LP "bate la uşa statutului de star", iar revista Vogue spunea că are "o voce pătrunzătoare şi încrederea de sine a lui Dylan". A lansat patru albume şi un EP şi a scris piese pentru artişti renumiţi, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

LP a concertat pentru prima oară în România în toamna lui 2016 - vezi galeria de poze. La nici un an de la acest show, artista va reveni în țara noastră pentru a deschide primul concert Kings of Leon în România. Evenimentul va avea loc pe 17 iunie, în București, pe Arena Națională.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 17 iunie 2017

Kings of Leon

Loc
Arena Națională

Trending