Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

LP l-a impresionat pe Jimmy Fallon cu o interpretare electrizantă a hitului "Lost on You" - VIDEO

LP a fost invitată în populara emisiune de divertisment a lui Jimmy Fallon pentru a interpreta live hitul "Lost on You". La finalul prestației, artista a fost aplaudată la scenă deschisă, gazda show-ului exclamând: ”Așa se face!”.

Publicat

pe

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

După ce a făcut înconjurul Europei, hitul "Lost on You" pătrunde treptat și pe piața muzicală americană. Recent, LP a fost invitată în populara emisiune de divertisment ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” pentru a interpreta live acest single.

Momentul a fost impresionant, LP jonglând cu notele muzicale aparent fără efort, în ciuda emoțiilor ce apar inerent în astfel de situații. La finalul prestației, artista a primit ropote de aplauze, Jimmy Fallon venind pe scenă pentru a o felicita și a invita telespectatorii să meargă la concertele ei.

”Așa se face!”, a exclamat Fallon, strângându-i mâna lui LP.

După încheierea emisiunii, artista a mulțumit gazdei show-ului, scriind pe Instagram:

”Mulțumesc, Jimmy Fallon, ești cu adevărat cel mai cool!! M-am simțit extraordinar, ai o echipă fantastică, iar de The Roots, ce să mai zic! Mulțumesc!!”

Albumul "Lost On You" a apărut la finalul anului trecut, în decembrie 2016. Discul a fost certificat cu platină în Franța și cu aur în Italia și Polonia.

VIDEO: LP - "Lost on You" (Live@Jimmy Fallon)

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat "Heart-Shaped Scar", urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost  primul ei album de succes, iar piesa "Into the Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris că LP "bate la uşa statutului de star", iar revista Vogue spunea că are "o voce pătrunzătoare şi încrederea de sine a lui Dylan". A lansat patru albume şi un EP şi a scris piese pentru artişti renumiţi, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

LP a concertat pentru prima oară în România în toamna lui 2016 - vezi galeria de poze. La nici un an de la acest show, artista va reveni în țara noastră pentru a deschide primul concert Kings of Leon în România. Evenimentul va avea loc pe 17 iunie, în București, pe Arena Națională.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 17 iunie 2017

Kings of Leon

Loc
Arena Națională

Trending