BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Lion Babe a lansat piesa "Hit The Ceiling" - AUDIO

Lion Babe, duo-ul neo-soul care a colaborat în 2015 cu Disclosure pentru piesa "Hourglass", a revenit cu un nou single, intitulat "Hit The Ceiling".
Lion Babe

Lion Babe

Lion Babe întâmpină vara cu o piesă nouă, intitulată "Hit The Ceiling". Ca și în cazul lansărilor anterioare, melodia a fost publicată online fără prea multe detalii. Single-ul este disponibil momentan pe soundcloud, fiind lansat prin intermediul propriei case de discuri, LION BABE LLC.

Anterior acestei piese, Lion Babe a lansat în februarie piesa ”Rockets”, în colaborare cu Moe Moks.

În ciuda lansărilor destul de rare, duo-ul rămâne o prezență activă în underground. Anul trecut, Lion Babe a susținut un turneu în SUA, concertând în New York, San Francisco, Detroit, Chicago, Las Vegas.  Trupa a concertat, de asemenea, în Canada, Australia, UK și Franța.

AUDIO: Lion Babe - "Hit The Ceiling"

Duo-ul neo-soul Lion Babe îi are în componență pe Jillian Hervey (fiica actriței și cântăreței Vanessa Williams) și Lucas Goodman. Trupa și-a început activitatea în 2011, lansând EP-ul de debut în ianuarie 2014. De pe acest material au fost extrase single-urile "Treat Me Like Fire" și "Jump Hi", piese ce s-au bucurat de feedback pozitiv din partea publicului.

În 2015, Lion Babe a colaborat cu Disclosure pentru piesa "Hourglass". Melodia se regăsește pe albumul ”Caracal”, plasat pe prima poziție în topurile UK Albums și US Dance/Electronic Albums.

A urmat apoi albumul de debut al duo-ului, ”Begin”. Pe acest LP, ce conține 14 piese, sunt incluse colaborări cu Pharrell Williams, Childish Gambino, Andrew Wyatt și Al Shux. Materialul a fost lansat în februarie 2016.

Citește mai multe despre Lion Babe
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album al lui Noel Gallagher "e gata"

Noel Gallagher a finalizat înregistrările unui nou album solo. Titlul nu este încă stabilit, dar data lansării materialului este deja...

Închide