Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lion Babe a lansat piesa "Hit The Ceiling" - AUDIO

Lion Babe, duo-ul neo-soul care a colaborat în 2015 cu Disclosure pentru piesa "Hourglass", a revenit cu un nou single, intitulat "Hit The Ceiling".

Publicat

pe

Lion Babe
Lion Babe

Lion Babe întâmpină vara cu o piesă nouă, intitulată "Hit The Ceiling". Ca și în cazul lansărilor anterioare, melodia a fost publicată online fără prea multe detalii. Single-ul este disponibil momentan pe soundcloud, fiind lansat prin intermediul propriei case de discuri, LION BABE LLC.

Anterior acestei piese, Lion Babe a lansat în februarie piesa ”Rockets”, în colaborare cu Moe Moks.

În ciuda lansărilor destul de rare, duo-ul rămâne o prezență activă în underground. Anul trecut, Lion Babe a susținut un turneu în SUA, concertând în New York, San Francisco, Detroit, Chicago, Las Vegas.  Trupa a concertat, de asemenea, în Canada, Australia, UK și Franța.

AUDIO: Lion Babe - "Hit The Ceiling"

Duo-ul neo-soul Lion Babe îi are în componență pe Jillian Hervey (fiica actriței și cântăreței Vanessa Williams) și Lucas Goodman. Trupa și-a început activitatea în 2011, lansând EP-ul de debut în ianuarie 2014. De pe acest material au fost extrase single-urile "Treat Me Like Fire" și "Jump Hi", piese ce s-au bucurat de feedback pozitiv din partea publicului.

În 2015, Lion Babe a colaborat cu Disclosure pentru piesa "Hourglass". Melodia se regăsește pe albumul ”Caracal”, plasat pe prima poziție în topurile UK Albums și US Dance/Electronic Albums.

A urmat apoi albumul de debut al duo-ului, ”Begin”. Pe acest LP, ce conține 14 piese, sunt incluse colaborări cu Pharrell Williams, Childish Gambino, Andrew Wyatt și Al Shux. Materialul a fost lansat în februarie 2016.

Comentează

Trending