Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Linkin Park prezintă noua piesă "Invisible", scrisă în colaborare cu producătorul Rihannei - AUDIO

La aproape o lună de la lansarea ultimului single, Linkin Park prezintă noua piesă "Invisible". Melodia este scrisă în colaborare cu Justin Parker, producător al pieselor Rihannei, având la activ proiecte cu Skrillex şi Lana Del Rey.

Publicat

pe

Single Linkin Park Invisible
Single Linkin Park Invisible │ FOTO: Linkin Park

Putem spune că Linkin Park ne-a oferit câte puţin din tot prin single-urile noi de până acum. Avem piese pop-rock precum "Heavy" sau "Battle Symphony", dar şi hip-hop pursânge, precum "Good Goodbye". "Invisible" se duce înspre zona baladelor şi introspecţiei. Piesa este una mid-tempo, cu mare accent pe versuri şi vocalizarea sentimentelor de către artişti.

Lyric video-ul piesei este regizat de către Jose Lun şi aminteşte de o vedere trimisă de la mare. Mike Shinoda are prim planul vocal pe această melodie. Artistul cântă despre problemele de comunicare şi despre persoanele care se simt invizibile, ignorate. Versurile includ şi o promisiune pentru acel cineva special că va primi ajutor dacă vreodată cade la pământ.

E clar că Linkin Park a intrat într-o nouă eră, lucru primit cu reacţii mixte de fani. Recent Chester Bennington s-a declarat deranjat de comparaţiile tot mai dese cu "Hybrid Theory". A explicat că acel disc era inspirat de sentimentele unui tânăr de 20 şi ceva de ani şi că fanii trebuie să treacă peste. Albumul LP cu numărul 7, "One More Light" debutează pe 19 mai.

Include 10 piese şi va fi urmat de un turneu în această vară. Linkin Park a confirmat şi că va apărea în seria de concerte din cadrul emisiunii "Good Morning America" pe canalul ABC.

Comentează

Trending