Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Metalhead Meeting
Poze concert Andrea Bocelli în Piața Constituției - 2017 Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting

Lidia Buble a lansat piesa "Secrete" - AUDIO

Lidia Buble a lansat o piesă nouă, intitulată "Secrete". Melodia a fost compusă și produsă de Alex Pelin și Andy Platon.
Lidia Buble

Lidia Buble

După “Mi-e bine” și “Le-am spus și fetelor”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, Lidia Buble lanseaza piesa “Secrete”. Compusă și produsă de Alex Pelin și Andy Platon, melodia spune povestea inimii și modul în care ajunge să fie certată din cauza faptului că este prea ‘rece’.

"Eu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, dar odată cu trecerea timpului, am reușit să adun poveștile celor din jur, povești fără 'happy end'. Astfel, am reușit să trăiesc intens versurile noului meu single, 'SECRETE'. Vreau să le redau oamenilor încrederea în dragoste. Este prima piesă pe care am ales-o în studio, cu sufletul deschis și încredere că va ajunge la inima tuturor bublișorilor mei. Pentru asta, le mulțumesc lui Alex Pelin și Andy Platon", a spus Lidia Buble.

AUDIO: Lidia Buble - "Secrete"

Lidia Buble a ajuns în atenția publicului prin colaborarea cu Akcent pentru single-ul “Kamelia” și featuringul cu Adrian Sînă pentru piesa “Noi Simțim La Fel“. La doar 20 de ani, tânăra artistă este considerată una dintre cele mai bune voci din România, fiind comparată cu Laura Stoica. Lidia a fost prezenta pe 12 septembrie pe scena Romanian Music Awards unde a primit premiul Best New Act.

Cele mai cunoscute piese din repertoriul ei sunt "Le-am spus și fetelor", ”Forever Love” (lansat împreună cu Direcția 5), ”Noi Simțim La Fel” feat. Adrian Sînă, ”Mă cerți” feat. Adrian Sînă, ”Mi-e bine”.

Citește mai multe despre Lidia Buble
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lion Babe
Lion Babe a lansat piesa "Hit The Ceiling" - AUDIO

Lion Babe, duo-ul neo-soul care a colaborat în 2015 cu Disclosure pentru piesa "Hourglass", a revenit cu un nou single,...

Închide