Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir

Lidia Buble a lansat piesa "Secrete" - AUDIO

Lidia Buble a lansat o piesă nouă, intitulată "Secrete". Melodia a fost compusă și produsă de Alex Pelin și Andy Platon.
Lidia Buble

Lidia Buble

După “Mi-e bine” și “Le-am spus și fetelor”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, Lidia Buble lanseaza piesa “Secrete”. Compusă și produsă de Alex Pelin și Andy Platon, melodia spune povestea inimii și modul în care ajunge să fie certată din cauza faptului că este prea ‘rece’.

"Eu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, dar odată cu trecerea timpului, am reușit să adun poveștile celor din jur, povești fără 'happy end'. Astfel, am reușit să trăiesc intens versurile noului meu single, 'SECRETE'. Vreau să le redau oamenilor încrederea în dragoste. Este prima piesă pe care am ales-o în studio, cu sufletul deschis și încredere că va ajunge la inima tuturor bublișorilor mei. Pentru asta, le mulțumesc lui Alex Pelin și Andy Platon", a spus Lidia Buble.

AUDIO: Lidia Buble - "Secrete"

Lidia Buble a ajuns în atenția publicului prin colaborarea cu Akcent pentru single-ul “Kamelia” și featuringul cu Adrian Sînă pentru piesa “Noi Simțim La Fel“. La doar 20 de ani, tânăra artistă este considerată una dintre cele mai bune voci din România, fiind comparată cu Laura Stoica. Lidia a fost prezenta pe 12 septembrie pe scena Romanian Music Awards unde a primit premiul Best New Act.

Cele mai cunoscute piese din repertoriul ei sunt "Le-am spus și fetelor", ”Forever Love” (lansat împreună cu Direcția 5), ”Noi Simțim La Fel” feat. Adrian Sînă, ”Mă cerți” feat. Adrian Sînă, ”Mi-e bine”.

Citește mai multe despre Lidia Buble
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lion Babe a lansat piesa "Hit The Ceiling" - AUDIO

Lion Babe, duo-ul neo-soul care a colaborat în 2015 cu Disclosure pentru piesa "Hourglass", a revenit cu un nou single,...

Închide