Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lidia Buble a lansat piesa "Secrete" - AUDIO

Lidia Buble a lansat o piesă nouă, intitulată "Secrete". Melodia a fost compusă și produsă de Alex Pelin și Andy Platon.

Publicat

pe

Lidia Buble
Lidia Buble

După “Mi-e bine” și “Le-am spus și fetelor”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, Lidia Buble lanseaza piesa “Secrete”. Compusă și produsă de Alex Pelin și Andy Platon, melodia spune povestea inimii și modul în care ajunge să fie certată din cauza faptului că este prea ‘rece’.

"Eu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, dar odată cu trecerea timpului, am reușit să adun poveștile celor din jur, povești fără 'happy end'. Astfel, am reușit să trăiesc intens versurile noului meu single, 'SECRETE'. Vreau să le redau oamenilor încrederea în dragoste. Este prima piesă pe care am ales-o în studio, cu sufletul deschis și încredere că va ajunge la inima tuturor bublișorilor mei. Pentru asta, le mulțumesc lui Alex Pelin și Andy Platon", a spus Lidia Buble.

AUDIO: Lidia Buble - "Secrete"

Lidia Buble a ajuns în atenția publicului prin colaborarea cu Akcent pentru single-ul “Kamelia” și featuringul cu Adrian Sînă pentru piesa “Noi Simțim La Fel“. La doar 20 de ani, tânăra artistă este considerată una dintre cele mai bune voci din România, fiind comparată cu Laura Stoica. Lidia a fost prezenta pe 12 septembrie pe scena Romanian Music Awards unde a primit premiul Best New Act.

Cele mai cunoscute piese din repertoriul ei sunt "Le-am spus și fetelor", ”Forever Love” (lansat împreună cu Direcția 5), ”Noi Simțim La Fel” feat. Adrian Sînă, ”Mă cerți” feat. Adrian Sînă, ”Mi-e bine”.

Trending