Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Lara Fabian susține două noi concerte în România, la București și Cluj-Napoca

Lara Fabian va reveni anul viitor în România pentru a susține două noi concerte. Artista belgiană va cânta pe 29 martie la Sala Palatului din București, două zile mai târziu, pe 31 martie urmând să concerteze la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolele fac parte din turneul de promovare a albumului ”Camouflage”.

Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

La 2 ani de la concertele susținute la București și Cluj-Napoca, Lara Fabian revine în România pentru a promova noul ei album, ”Camouflage”. Noile concerte de la București și Cluj fac parte din Turneul Mondial Camouflage, primul turneu al Larei Fabian bazat pe un repertoriu cu piese în limba engleză. Show-ul va avea o producție vizuală inovativă și un setlist ce va cuprinde, în mare parte, melodii de pe discul ”Camouflage”, precum și alte piese în limba engleză. În setlist vor fi incluse și cele mai importante hituri din cariera artistei, piese precum ”Je t'aime” sau ”Je suis Malade”.

Primele concerte din cadrul acestui turneu vor avea loc în februarie 2018, în America de Nord. Spre finalul lunii, va începe segmentul european al turneului, ce va cuprinde și două noi concerte în România. Lara Fabian va cânta pe 31 martie la Sala Palatului din București, două zile mai târziu după spectacolul programat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Cei care vor achiziționa bilete la concertele Larei Fabian din martie 2018,  vor primi gratuit noul album al artistei – ”Camouflage”.

Bilete Concert Lara Fabian la Sala Palatului

 • VIP - 400 lei
 • Premium - 360 lei
 • Categoria I - 300 lei
 • Categoria II - 220 lei
 • Categoria III - 160 lei - SOLD OUT

Bilete Concert Lara Fabian la Cluj-Napoca

 • VIP - 330 lei
 • Premium - 279 lei
 • Categoria I - 259 lei
 • Categoria II - 199 lei
 • Categoria III - 159 lei
 • Categoria IV - 109 lei

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970 în Belgia. Primii cinci ani din viaţă a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 să se întoarcă în ţara natală. Conturarea carierei sale a început în 1978, când de Mos Nicolae a primit în dar de la părinţii săi un pian.

Primul său disc a fost lansat în 1991, aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. În 1994 lansează cel de-al doilea album al său - "Carpe Diem", ce i-a adus de trei ori premiile Felix şi Juno.

În 1996 a devenit cetăţean canadian, fiind aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia "Cocoşatul de la Notre Dame". Pe 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat “Ma vie dans la tienne”, promovat în cadrul turneului din Europa, în cursul anului 2016.

Citește mai multe despre Lara Fabian
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arch Enemy și Jinjer concertează la București în septembrie

Arch Enemy și Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air. Concertul va avea loc pe 20 septembrie...

Închide