BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Lara Fabian susține două noi concerte în România, la București și Cluj-Napoca

Lara Fabian va reveni anul viitor în România pentru a susține două noi concerte. Artista belgiană va cânta pe 29 martie la Sala Palatului din București, două zile mai târziu, pe 31 martie urmând să concerteze la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolele fac parte din turneul de promovare a albumului ”Camouflage”.

Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

La 2 ani de la concertele susținute la București și Cluj-Napoca, Lara Fabian revine în România pentru a promova noul ei album, ”Camouflage”. Noile concerte de la București și Cluj fac parte din Turneul Mondial Camouflage, primul turneu al Larei Fabian bazat pe un repertoriu cu piese în limba engleză. Show-ul va avea o producție vizuală inovativă și un setlist ce va cuprinde, în mare parte, melodii de pe discul ”Camouflage”, precum și alte piese în limba engleză. În setlist vor fi incluse și cele mai importante hituri din cariera artistei, piese precum ”Je t'aime” sau ”Je suis Malade”.

Primele concerte din cadrul acestui turneu vor avea loc în februarie 2018, în America de Nord. Spre finalul lunii, va începe segmentul european al turneului, ce va cuprinde și două noi concerte în România. Lara Fabian va cânta pe 29 martie la Sala Palatului din București, două zile mai târziu, pe 31 martie, urmând să concerteze la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Cei care vor achiziționa bilete la concertele Larei Fabian din martie 2018,  vor primi gratuit noul album al artistei – ”Camouflage”.

Bilete Concert Lara Fabian la Sala Palatului:

 • VIP - 350 lei
 • Premium - 310 lei
 • Categoria I - 280 lei
 • Categoria II - 200 lei
 • Categoria III - 140 lei

Bilete Concert Lara Fabian la Cluj-Napoca:

 • VIP - 280 lei
 • Premium - 229 lei
 • Categoria I - 239 lei
 • Categoria II - 179 lei
 • Categoria III - 139 lei
 • Categoria IV - 89 lei

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970 în Belgia. Primii cinci ani din viaţă a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 să se întoarcă în ţara natală. Conturarea carierei sale a început în 1978, când de Mos Nicolae a primit în dar de la părinţii săi un pian.

Primul său disc a fost lansat în 1991, aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. În 1994 lansează cel de-al doilea album al său - "Carpe Diem", ce i-a adus de trei ori premiile Felix şi Juno.

În 1996 a devenit cetăţean canadian, fiind aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia "Cocoşatul de la Notre Dame". Pe 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat “Ma vie dans la tienne”, promovat în cadrul turneului din Europa, în cursul anului 2016.

Citește mai multe despre Lara Fabian
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arch Enemy și Jinjer concertează la București în septembrie

Arch Enemy și Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air. Concertul va avea loc pe 20 septembrie...

Închide