Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Lana Del Rey a anunțat data lansării noului album "Lust For Life"

Lana Del Rey a anunțat pe Twitter data lansării noului ei album, "Lust For Life". Acesta este cel de-al 4-lea material de studio al artistei.
Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Albumul "Lust For Life" va fi lansat pe 21 iulie, conform unui mesaj criptic publicat de Lana Del Rey online. Tracklistul discului nu a fost încă dezvăluit. Se știe, însă, că LP-ul a fost înregistrat în perioada 2015 - 2016 și că a fost produs de Lana Del Rey împreună cu Rick Nowels, Kieron Menzies, Benny Blanco, Emile Haynie și Dean Reid. De curând a fost dezvăluită și coperta noului disc, ce o prezintă pe Lana mai zâmbitoare ca niciodată.

"21 iulie fam", a scris Lana Del Rey pe Twitter.

"Lust For Life" va fi un album mai puțin visător, artista ancorând tematicile în social. Într-un interviu acordat lui Jo Whiley de la BBC Radio 2, Lana Del Rey a mărturisit că deși își dorea un sound vintage, melancolic, dar în final a fost influențată, involuntar, de tensiunile politice actuale.

“Am început să lucrez la disc gândindu-mă că va avea acel sound al anilor ’50 - ’60, un pic de Shangri-La, de influențe Joan Baez din perioada de început. Doar că nu știu, pe măsură ce tensiunile politice deveneau mai alarmante, mi-am dat seama că toate versurile se îndreptau în acea direcție. Așa că, din această cauză, sound-ul s-a actualizat și am simțit că e adresat mai curând părții mai tinere a publicului meu. Cred că sunt piese mai ancorate în social. E un sentiment global, de fapt.”

De pe acest album au fost extrase deja 3 piese: ”Love”, "Coachella – Woodstock In My Mind" și "Lust For Life".

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE