Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Lana Del Rey a anunțat data lansării noului album "Lust For Life"

Lana Del Rey a anunțat pe Twitter data lansării noului ei album, "Lust For Life". Acesta este cel de-al 4-lea material de studio al artistei.

Publicat

pe

Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)
Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Albumul "Lust For Life" va fi lansat pe 21 iulie, conform unui mesaj criptic publicat de Lana Del Rey online. Tracklistul discului nu a fost încă dezvăluit. Se știe, însă, că LP-ul a fost înregistrat în perioada 2015 - 2016 și că a fost produs de Lana Del Rey împreună cu Rick Nowels, Kieron Menzies, Benny Blanco, Emile Haynie și Dean Reid. De curând a fost dezvăluită și coperta noului disc, ce o prezintă pe Lana mai zâmbitoare ca niciodată.

"21 iulie fam", a scris Lana Del Rey pe Twitter.

"Lust For Life" va fi un album mai puțin visător, artista ancorând tematicile în social. Într-un interviu acordat lui Jo Whiley de la BBC Radio 2, Lana Del Rey a mărturisit că deși își dorea un sound vintage, melancolic, dar în final a fost influențată, involuntar, de tensiunile politice actuale.

“Am început să lucrez la disc gândindu-mă că va avea acel sound al anilor ’50 - ’60, un pic de Shangri-La, de influențe Joan Baez din perioada de început. Doar că nu știu, pe măsură ce tensiunile politice deveneau mai alarmante, mi-am dat seama că toate versurile se îndreptau în acea direcție. Așa că, din această cauză, sound-ul s-a actualizat și am simțit că e adresat mai curând părții mai tinere a publicului meu. Cred că sunt piese mai ancorate în social. E un sentiment global, de fapt.”

De pe acest album au fost extrase deja 3 piese: ”Love”, "Coachella – Woodstock In My Mind" și "Lust For Life".

PUBLICITATE
Comentează

Trending