BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Lady Gaga lansează varianta de studio a piesei "The Cure", împreună cu un lyric video

Luna trecută Lady Gaga cânta în premieră noua piesă "The Cure" la festivalul Coachella, iar acum putem asculta varianta de studio. Artista americană asociază single-ul cu un lyric video şi o animaţie cu ea stând pe un fotoliu elegant.
Coperta single Lady Gaga The Cure

Coperta single Lady Gaga The Cure

Apariţia lui "The Cure" la Coachella a fost o surpriză, mai ales că nu a trecut mult de lansarea ultimului LP. Acesta se numeşte "Joanne" şi debuta în 2016, schimbând din nou direcţia artistei. Dacă ne luăm după această piesă nouă, Lady Gaga revine la sunetul din vremea lui "Poker Face" şi "Just Dance", adică un pop dansabil. Atunci când nu face furori cu Metallica la Grammy-uri sau la Superbowl, artista îşi ia în serios cariera actoricească.

În 2015 a avut un rol în serialul "American Horror Story", iar acum filmează un remake pentru pelicula "A Star is Born". În acest film Lady Gaga va juca alături de Bradley Cooper, cu care de altfel a filmat scene la festivalul Coachella. În luna august a acestui an va porni şi un turneu global, menit să promoveze albumul "Joanne".

Fanii artistei au invadat Twitter şi Facebook cu meme-uri legate de confuzie şi hipnoză, efectele vizuale din noul lyric video dându-le peste cap simţurile.

"The Cure" a fost scris împreună cu Paul Blair, Nick Monson şi Lukas Nelson. DJ White Shadow, colaborator de multă vreme cu Lady Gaga, a mixat această piesă. Ultimul videoclip al cantautoarei a fost "John Wayne", o creaţie western modernă cu o poveste clasică Gaga.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shania Twain Stagecoach Festival 2017
Shania Twain revine cu melodia "Life's About to Get Good", cântată live la Stagecoach Festival

Shania Twain se afla într-o pauză de release-uri discografice din 2002, dar 2017 pare să fie marele moment al revenirii....

Închide