Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Katy Perry prezintă piesa "Swish Swish", colaborare cu Nicki Minaj şi un imn al verii - AUDIO

Katy Perry a lansat pe finalul acestei săptămâni piesa "Swish Swish", al treilea single de pe viitorul album "Witness". Melodia cea nouă este o colaborare cu Nicki Minaj şi a fost numită "un imn grozav".
Single Katy Perry Nicki Minaj Swish Swish

Single Katy Perry Nicki Minaj Swish Swish (foto: Katy Perry)

Katy a cântat piesa în cadrul showului Saturday Night Live, în episodul de final de sezon. Reprezentaţia a fost inspirată de prezentările de modă şi a inclus şi travestiţi defilând în costume extravagante. Internetul a fost aprins de speculaţii după lansarea lui "Swish Swish", existând teoria că unele versuri ar fi atacuri la adresa lui Taylor Swift.

Sound-ul dansabil, de melodie de club al noii piese pare să fie adoptat pe întregul album, dacă ne uităm şi la celelalte single-uri. Parcă fiecare release al lui Katy se pretează pentru o prezentare de modă sau o reclamă. Porţiunea lui Nicki Minaj e plină de versuri în care rapperiţa cântă despre hateri şi despre succesul său. Se pare că e la modă să lansezi melodii contra adversarilor din industria muzicală, cu celebrele "beef".

"Swish Swish" nu a primit încă videoclip, dar dacă va avea unul ca "Bon Apetit" atunci ne pregătim de un festin vizual. Noul album al lui Katy Perry soseşte pe 9 iunie, iar din septembrie porneşte turneul de promovare. Noul disc va fi axat pe mesaje împotriva celor care hărţuiesc oamenii şi o campanie anti "bullying". Există o tematică extinsă în piesele lansate până acum.

Astfel, "Chained to the Rhythm" era despre eliberarea politică, iar "Bon Appetit" despre eliberarea sexuală. "Swish" este, conform lui Katy Perry eliberarea de "elementele negative". Ultima săptămână a fost ocupată pentru muziciana de 32 de ani, care a făcut senzaţie atât la Jimmy Fallon, cât şi SNL.

Citește mai multe despre Katy PerryNicki Minaj
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a Selenei Gomez, "Bad Liar", cu linie de bas marca Talking Heads - AUDIO

Imediat cum a lansat Selena Gomez piesa "Bad Liar", au început speculaţiile cu privire la persoana căreia îi este dedicată...

Închide