Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

James Hetfield, după moartea lui Chris Cornell: "Vorbiți cu cei dragi, spuneți-le cum vă simțiți"

Moartea lui Chris Cornell a zguduit lumea muzicii, reacțiile celor care l-au cunoscut neîntârziind să apară. Unul dintre mesajele transmise recent vine de la James Hetfield. Solistul Metallica ne îndeamnă să ne deschidem sufletul mai des și să ne asigurăm, pe cât posibil, că cei dragi nouă sunt în regulă. Mesajul vine pe fondul cauzei morții lui Chris Cornell, sinuciderea fiind confirmată de medicii legiști.

Publicat

pe

James Hetfield
James Hetfield

James Hetfield a acordat recent un interviu postului de radio WAAF, din Boston. Întrebat cum a primit vestea privind moartea lui Chris Cornell, solistul Metallica ne-a amintit cât de important este să vorbim mai des cu cei dragi.

”(O astfel de veste) Te face să-i îmbrățișezi pe cei din jur. Cu siguranță. Mă refer la colegi de trupă, cei din familie, de lângă tine, cei de acasă. Te face să realizezi că există o zonă întunecată, pe care oricine o poate găsi, și în care oricine se poate simți captiv. Eu cunosc adâncimea zonei mele întunecate. E greu, atunci când ești acolo, să te gândești că ar putea fi cineva care te-ar putea ajuta, sau cineva care a mai trecut prin asta. Uneori ești atât de pierdut. E evident că eu nu pot să explic prin ce anume trecea el, dar cu toții avem momentele noastre în care intrăm în zona întunecată. Vorbiți cu cei dragi, spuneți-le cum vă simțiți. E o poveste tristă. Și sunt multe povești triste, în ultima perioadă. În lumea grunge-ului, pentru noi a fost Lemmy, toate lucrurile care s-au întâmplat în ultimii ani. Ne face să ne simțim și mai recunoscători pentru faptul că încă putem face ceea ce facem.”

VIDEO: Mesajul lui James Hetfield, după moartea lui Chris Cornell

Chris Cornell a murit pe 18 mai 2017, la vârsta de doar 52 de ani. Artistul s-a sinucis, fiind găsit cu ”o bandă în jurul gâtului, inconștient”, în baia camerei sale din hotelul MGM, din Detroit. Solistul Soundgarden suferea de depresie, cu doar câteva ore înainte de moartea sa luând ”una sau două” pastile în plus de Ativan (medicament folosit în tratarea anxietății și a depresiei).

RECOMANDARE: 5 hituri ale lui Chris Cornell prin care istoria muzicii îl va reţine

Chris Cornell a fost una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii grunge. Cunoscut în special pentru activitatea în trupa Soundgarden, pe care a fondat-o în 1984, Chris Cornell a activat și în trupele Audioslave și Temple of the Dog, având în paralel și o carieră solo. Ultimul său disc solo, "Higher Truth", a fost lansat în septembrie 2015, și a inclus single-ul ”Nearly Forgot My Broken Heart”. Ultima piesă lansată de Chris Cornell este ”The Promise”, o melodie compusă pentru coloana sonoră a filmului cu același titlu. Pelicula îi are în rolurile principale pe Christian Bale şi Oscar Isaac.

Comentează

Trending