Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Irina Rimes a semnat cu Universal Music Franța. Ascultă "Vivons les" - AUDIO

După un debut în forță în 2016, ce i-a adus titlul de ”Artista Anului”, Irina Rimes continuă să cucerească noi ascultători. Tânăra artistă a semnat de curând un contract cu Universal Music Franța, lansând prin intermediul acestui parteneriat piesa "Vivons les", versiunea cu versuri în limba franceză a hitului ”Visele”.
Irina Rimes

Irina Rimes

Muzica Irinei Rimes va ajunge în toate teritoriile francofone, parteneriatul strategic semnat cu Universal Music France contribuind la dezvoltarea proiectului. Piesa “Visele” a fost tradusă în limba franceză, fiind lansată cu numele “Vivons les”.

“Sunt încântată de această colaborare și abia aștept să văd cum va reacționa publicul din Franța. Este un pas important în cariera mea și mă bucur că am în spatele meu o echipă profesionistă care mă ghidează la fiecare pas. Alături de Quantum Music am pus bazele carierei mele muzicale. Am un sentiment foarte bun în privința acestei colaborări și cred că scopurile noastre vor fi atinse, iar muzica mea va fi la fel de bine primită și în teritoriile franceze. Dorința mea cea mai mare este să îmi fac țările mândre – Republica Moldova și România”, a declarat Irina Rimes.

VIDEO: Irina Rimes - Vivons Les

Industria muzicală românească a fost cucerită de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, astfel încât, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, artiste populare din România au apelat la talentul ei. În ultimul an, cântărețe precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului și au lansat piese scrise de către artista de peste Prut.

“Irina Rimes este cu siguranță debutul anului trecut în România, acest lucru fiind confirmat atât de publicațiile de specialitate, cât și de public. Piesa a fost în topul celor mai difuzate melodii românești, iar Irina a devenit una dintre cele mai apreciate artiste și compozitoare din România”, puncteaza Aprilia Ivanescu, label manager Quantum Music.

Reprezentanții casei de discuri Universal Music France s-au declarat impresionați de abilitățile vocale, dar si de genul muzical abordat de Irina Rimes, care este foarte diferit de piesele ce se ascultă acum pe radiourile din Franța.

Universal Music France urmează să lanseze doua albume cu Irina Rimes, iar teritoriile pe care ei le au în vedere pentru promovare sunt: Franța, Canada, Andora, Monaco, Benelux, Elveția și fostele colonii franceze.

“Am început deja să lucrez la piesele pe care urmează să le lansăm în limba franceză și pot să spun că mesajul meu sună la fel de bine în această limbă. În paralel iau lecții de franceză, pentru că îmi doresc o pronunție cât mai aproape de perfecțiune. Pot să vă mărturisesc că limba franceză mă inspiră și cred că sună minunat pe notele potrivite!”, a declarat Irina Rimes.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Radiohead relansează albumul "OK Computer", cu 3 piese noi, la împlinirea a 20 de ani de la debut

Legendarul album Radiohead "OK Computer" e gata să primească o relansare, care va aduce melodii noi. LP-ul împlineşte 20 de...

Închide