Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Guess Who a lansat documentarul "Un Anonim Celebru" - VIDEO

Publicul este invitat să cunoască omul din spatele artistului Guess Who. Rapper-ul a lansat online documentarul „Un Anonim Celebru”, film ce prezintă parcursul muzical solo de până acum și anunță data de lansare a noului album.

Publicat

pe

Guess Who
Guess Who

Documentarul "Un Anonim Celebru" prezintă toate momentele importante din cariera acestuia, începând cu primul album solo, „Probe Audio”, lansat în 2009, până la primele concerte, difuzări radio, sesiuni de studio și chiar impasuri. În același timp, putem asculta și o nouă piesă, „P.S.”, extrasă de pe noul album, interpretată live împreună cu band-ul.

Filmul a fost realizat pe parcursul a două luni de Ionuț Marius (Good Stuff) cu materiale video din prezent, cât și cu momente filmate de-a lungul celor opt ani de carieră solo.

VIDEO DOCUMENTAR: Guess Who - "Un Anonim Celebru"

După primele două albume lansate, Guess Who va reveni marți, 16 mai, cu „Un Anonim Celebru”, un material de 14 piese, mixat și masterizat la Okapi Sound Studio de Grasu XXL și Cristi Dobrică, incluzând producții de la likeminded, DJ Khalil, Mitză, Phane și MefX.

Începând din 2009, de când a lansat albumul „Probe Audio”, Guess Who a devenit unul dintre cei mai ascultați artiști români cu zeci de milioane de play-uri în mediul online.

Recent, Guess Who a colaborat cu Tudor Chirilă pentru piesa ”Prea Curând”. Clipul ce acompaniază melodia redă o petrecere de Revelion, care, cu numai cinci secunde înainte de ora 00:00, ia o turnură neașteptată. Timpul se dilată pentru toți cei prezenți la petrecere, însă nu și pentru cei doi artiști.

Comentează

Trending