Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Green Day prezintă documentarul despre punk "Turn It Around", narat de Iggy Pop - TRAILER

Punkerii de la Green Day nu sunt deloc străini de documentare, filme de lung metraj şi chiar musical-uri pe Broadway. Cea mai nouă creaţie video de acest tip este un documentar numit "Turn It Around: The Story of East Bay Punk". Producţia a primit un trailer pe care îl puteţi viziona mai jos.
Poster Documentar Green Day Turn It Around

Poster Documentar Green Day Turn It Around (foto: Green Day)

Documentarul include peste 100 de interviuri cu muzicieni din zona East Bay, California. Iggy Pop este naratorul lui "Turn It Around", iar printre numele mari ce apar pe ecran se numără Kirk Hammett de la Metallica, Tim Armstrong de la Rancid şi Iggy Pop. Producţia acoperă 30 de ani de istorie a scenei punk californiene. Regia îi aparţine lui Corbett Redford, iar cei de la Green Day au fost producători executivi.

Totul va putea fi vizionat în cadrul San Francisco Documentary Film Festival pe 31 mai. Proiecţii vor avea loc şi în cadrul turneului Green Day Revolution Radio, la nivel global. Apoi "Turn It Around" va ajunge în cinematografe din iulie. Poze de arhivă, filmări din ani 70 sau 80 şi interviuri cu artişti pot fi văzute în acest documentar. Încă din trailer remarcăm câteva nume mari ale punkului.

E vorba despre Noodles de la The Offspring, Billie Joe Armstrong de la Green Day, Jello Biafra de la Dead Kennedys sau Kathleen Hanna de la Bikini Hill. Miezul acţiunii era la 924 Gillman Street, acolo unde se întâlneau punkerii din California. Aveau loc concerte adhoc, petreceri cu confetti şi curse cu triciclete. Regizorul documentarului lucrează între timp la un alt film despre punk, "Year Zero: The Politics of Punk".

Green Day se află în continuare în turneu pentru albumul de anul trecut, "Revolution Radio". Punk-rockerii au fost văzuţi recent în studio, lucrând la piese noi, deci am putea primi un EP proaspăt sau vreun single pentru o coloană sonoră, cine ştie? Între timp vara ne va aduce o serie de concerte Green Day în UK.

Citește mai multe despre Green Day
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
System of a Down are 15 melodii noi gata de lansare

System of a Down s-au reunit de ceva vreme, dar nu au lansat vreo piesă nouă, deşi fanii cer asta...

Închide