Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Green Day prezintă documentarul despre punk "Turn It Around", narat de Iggy Pop - TRAILER

Punkerii de la Green Day nu sunt deloc străini de documentare, filme de lung metraj şi chiar musical-uri pe Broadway. Cea mai nouă creaţie video de acest tip este un documentar numit "Turn It Around: The Story of East Bay Punk". Producţia a primit un trailer pe care îl puteţi viziona mai jos.

Publicat

pe

Poster Documentar Green Day Turn It Around
Poster Documentar Green Day Turn It Around │ FOTO: Green Day

Documentarul include peste 100 de interviuri cu muzicieni din zona East Bay, California. Iggy Pop este naratorul lui "Turn It Around", iar printre numele mari ce apar pe ecran se numără Kirk Hammett de la Metallica, Tim Armstrong de la Rancid şi Iggy Pop. Producţia acoperă 30 de ani de istorie a scenei punk californiene. Regia îi aparţine lui Corbett Redford, iar cei de la Green Day au fost producători executivi.

Totul va putea fi vizionat în cadrul San Francisco Documentary Film Festival pe 31 mai. Proiecţii vor avea loc şi în cadrul turneului Green Day Revolution Radio, la nivel global. Apoi "Turn It Around" va ajunge în cinematografe din iulie. Poze de arhivă, filmări din ani 70 sau 80 şi interviuri cu artişti pot fi văzute în acest documentar. Încă din trailer remarcăm câteva nume mari ale punkului.

E vorba despre Noodles de la The Offspring, Billie Joe Armstrong de la Green Day, Jello Biafra de la Dead Kennedys sau Kathleen Hanna de la Bikini Hill. Miezul acţiunii era la 924 Gillman Street, acolo unde se întâlneau punkerii din California. Aveau loc concerte adhoc, petreceri cu confetti şi curse cu triciclete. Regizorul documentarului lucrează între timp la un alt film despre punk, "Year Zero: The Politics of Punk".

Green Day se află în continuare în turneu pentru albumul de anul trecut, "Revolution Radio". Punk-rockerii au fost văzuţi recent în studio, lucrând la piese noi, deci am putea primi un EP proaspăt sau vreun single pentru o coloană sonoră, cine ştie? Între timp vara ne va aduce o serie de concerte Green Day în UK.

PUBLICITATE
Comentează

Trending