Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Concertul Evanescence va fi deschis de două trupe din Italia și una din Grecia

Concertul Evanescence de la București va fi deschis de trupele Killa (IT), Sede Vacante (GR) și Fall Has Come (IT). Evenimentul va avea loc pe 29 iunie, la Arenele Romane.
Evanescence

Evanescence

Evanescence revine în România la 5 ani de la show-ul desfășurat în cadrul festivalului Rock The City. Trupa pregătește un setlist de zile mari, ce va conține piese îndrăgite de fani, precum ”Going Under”, ”Lithium”, ”My Immortal”, ”Whisper” sau ”Bring Me to Life”.

În deschiderea concertului de pe 29 iunie, publicul va putea asculta trei trupe de peste hotare: Killa (din Italia), Sede Vacante (din Grecia) și Fall Has Come (din Italia).

Killa (IT)

Supergrupul italian Killa este format din trei artiști unici - solista Gianna Chilla, chitaristul Simone Gianlorenzi și Dj-ul Emiliano Torquati - ale căror vaste experiențe s-au contopit într-un proiect unic, intitulat Killa. Cei trei artiști au background-uri muzicale extrem de bogate, concertând pe scene mari alături de nume sonore. Simone Gianlorenzi, considerat a fi unul dintre cei mai buni chitariști din Europa, a cântat pe scenă alături de Steve Vai, Kee Marcello, Vinnie Moore, Guthrie Govan. Emiliano Torquati este cunoscut sub numele de "Skrillex" al Italiei, iar Gianna Chilla cântă în turnee mondiale încă de când avea 18 ani. Killa abordează un stil neîngradit de genuri, trecând cu ușurință de la Nu Metal la rock și muzică electronică, în cel mai artistic mod cu putință.

Sede Vacante (GR)

Sede Vacante este un proiect Goth Rock/Metal extrem de ambițios ce a luat naștere în 2013, în Grecia, sub atenția multi-instrumentalistului Michael Tiko și a frumoasei soliste Constantine Alex. Ulterior, toboșarul Jannis Konst și basistul Jim Siou au completat line-up-ul trupei grecești alături de care concertează pe scenele europene. "Skies Infernal" este titlul albumului de debut pe care Sede Vacante l-au lansat în 2016, sub egida casei germane de discuri Pride & Joy Music, fiind materizat de către Fotis Benardo (ex-Septicflesh, Six4Nine).

Fall Has Come (IT)

Proiectul alternative rock Fall Has Come a cucerit scena italiană încă de la primele sale piese, luând cu asalt, într-un timp extrem de scurt, toate topurile naționale. Ecourile muzicii Fall Has Come au ajuns până în Țara Galilor și Scoția, unde formația este nelipsită de pe canalele de radio. Toți membrii trupei sunt muzicieni profesioniști cu o vastă experiență artistică, iar compozițiile lor sunt puternic încărcate de emoție.

Bilete concert Evanescence, București, 29 iunie 2017:

 • PRESALE (până pe 29 iunie):
  • categoria A - 300 lei
  • categoria B - 200 lei
  • categoria C - 170 lei
 • În ziua concertului
  • biletele la categoria C vor costa 200 de lei, cele la categoriile A si B urmând a fi, cel mai probabil, sold-out
 • VIP Meet & Greet (Bilet categoria B în fața scenei, Meet & Greet, poză cu trupa, o cutie inscripționată, un afiș cu autograf, un badge VIP laminat) - 850 lei

Poziționarea locurilor pe categorii:

 • Categoria A: cu loc în tribună, sectoarele K și E
 • Categoria B: fără loc, în fața scenei,
 • Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

Evanescence, una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică, în care vocea solistei Amy Lee pune în valoare piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" și "Best Hard Rock Performance".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Evanescence
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE