Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Cel mai mare concert Smiley de 1 iunie - Program, reguli de acces, artiști în deschidere

În apropierea evenimentului aniversar de pe 1 iunie, Smiley dezvăluie secretele celei mai mari petreceri-concert din cariera sa. Show-ul va dura peste 2 ore și jumătate, în deschidere urmând a cânta Alex Mușat și Sebastian Seredinschi. Programul concertului și regulile de acces pot fi consultate în articol.
Smiley

Smiley

260 de mp de ecrane de ultimă generație, cea mai mare suprafață de led montată la Arenele Romane, peste 2 ore și jumătate de live, peste 100 de oameni care muncesc în echipa artistică și de producție a show-ului, cel mai bun mixer de sunet care a fost vreodată pe o scenă din țară a unui artist român, elemente scenografice, muzicale și regizorale concepute special pentru eveniment, 3 backing-vocals, un cvartet, 5 instrumentiști în trupă, dansatori, invitați speciali și un sărbătorit cu 10 ani de carieră solo în spate – acestea sunt o parte din detaliile tehnice care se vor vedea și auzi la concertul din 1 iunie prin care Smiley sărbătorește 10 ani de carieră solo.

“Îmi doresc să ne simțim cu toții ca într-o mașină a timpului pe 1 iunie și să călătorim împreună cu ajutorul muzicii în primii 10 ani de Smiley. O să cântăm mult, o să dansăm, o să ne bucurăm, o să vă spunem povești cu vorbe, dar și cu note. Eu simt că este ziua mea și vă mulțumesc că veți fi lângă mine la petrecerea mea”, a declarat Smiley.

Artiști în deschidere: Alex Mușat și Sebastian Seredinschi

Alex Mușat și Sebastian Seredinschi

Alex Mușat și Sebastian Seredinschi

“Opening actul va fi susținut de doi băieți foarte talentați pe care lumea i-a cunoscut și votat la Vocea României și cu care eu colaborez la HaHaHa Production. Așadar, Alex Mușat și Sebastian Seredinschi vor da “aperitivul” muzical la petrecerea de ziua mea”, subliniază Smiley.

Seredinschi și Mușat vor primi din partea lui Smiley scena și publicul înaintea concertului său.

“Pentru mine nu există cadou mai frumos. Este chiar ziua mea de naștere pe 1 iunie și va fi cu siguranță cea mai fericită aniversare pe care am avut-o până acum. Și pot să mă și laud că sunt născut în aceeași zi cu Smiley, de fapt cu cariera lui solo. Sunt sigur că va fi un super concert pe 1 iunie la Arenele Romane și sper ca și momentul nostru să fie unul bun și primit bine de publicul lui Smiley”, a declarat Sebastian Seredinschi, fost concurent la Vocea României și artist HaHaHa Production.

Program și reguli de acces la concertul Smiley din 1 iunie

Smiley

Smiley

PROGRAM:

 • 18:30 - Acces Public
 • 20:00 - Opening Act
 • 21:00 - Concert Smiley "10 ani"

REGULI DE ACCES:

Organizatorii solicită publicului să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:

 • sticle, conserve,
 • mâncare sau băuturi de orice fel,
 • artificii, arme, obiecte periculoase,
 • umbrele (în caz de vreme ploaioasă sunt recomandate pelerinele),
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil),
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului. În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane, care pot fi procurate de la casele special amenajate.

ACHIZIȚIONAREA ȘI PĂSTRAREA BILETELOR:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăseasca zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alt bilet. Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

ACCES:

 • Accesul în zonele A, B se face pe baza brățării primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces și în Zona C a festivalului.
 • Posesorii de bilete din Zona C nu vor primi brățară. Zona C se află exact în spatele zonei B și asigură acces și pe scaunele din Arenele Romane, mai puțin sectoarele K și E, care sunt dedicate zonei A.
 • Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun, dar spectatorii pot cobori în Arenă în zona B sau C.
 • Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locatie, acestea neavând numere alocate. Concertul are loc în aer liber.

HARTA LOCAȚIEI:

Harta Arenele Romane - Categorii de bilete

Harta Arenele Romane - Categorii de bilete

 • Categoria A: cu loc în tribuna sectoarele K si E,
 • Categoria B: fără loc, în fața scenei,
 • Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (in picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

ACCES COPII:

 • Accesul copiilor este permis doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid.
 • Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie însotiti de un adult posesor de bilet valid.

PREȚURI BILETE:

 • Presale (până pe 1 iunie):
  • 219 Lei  - categoria A - SOLD OUT
  • 139 Lei - categoria B
  • 79 Lei - categoria C
 • La intrare:
  • 250 Lei - categoria A - SOLD OUT
  • 150 Lei - categoria B
  • 100 Lei - categoria C

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alex MușatSebastian SeredinschiSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Green Day prezintă documentarul despre punk "Turn It Around", narat de Iggy Pop - TRAILER

Punkerii de la Green Day nu sunt deloc străini de documentare, filme de lung metraj şi chiar musical-uri pe Broadway....

Închide