Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cel mai mare concert Smiley de 1 iunie - Program, reguli de acces, artiști în deschidere

În apropierea evenimentului aniversar de pe 1 iunie, Smiley dezvăluie secretele celei mai mari petreceri-concert din cariera sa. Show-ul va dura peste 2 ore și jumătate, în deschidere urmând a cânta Alex Mușat și Sebastian Seredinschi. Programul concertului și regulile de acces pot fi consultate în articol.

Publicat

pe

Smiley
Smiley

260 de mp de ecrane de ultimă generație, cea mai mare suprafață de led montată la Arenele Romane, peste 2 ore și jumătate de live, peste 100 de oameni care muncesc în echipa artistică și de producție a show-ului, cel mai bun mixer de sunet care a fost vreodată pe o scenă din țară a unui artist român, elemente scenografice, muzicale și regizorale concepute special pentru eveniment, 3 backing-vocals, un cvartet, 5 instrumentiști în trupă, dansatori, invitați speciali și un sărbătorit cu 10 ani de carieră solo în spate – acestea sunt o parte din detaliile tehnice care se vor vedea și auzi la concertul din 1 iunie prin care Smiley sărbătorește 10 ani de carieră solo.

“Îmi doresc să ne simțim cu toții ca într-o mașină a timpului pe 1 iunie și să călătorim împreună cu ajutorul muzicii în primii 10 ani de Smiley. O să cântăm mult, o să dansăm, o să ne bucurăm, o să vă spunem povești cu vorbe, dar și cu note. Eu simt că este ziua mea și vă mulțumesc că veți fi lângă mine la petrecerea mea”, a declarat Smiley.

Artiști în deschidere: Alex Mușat și Sebastian Seredinschi

Alex Mușat și Sebastian Seredinschi

Alex Mușat și Sebastian Seredinschi

“Opening actul va fi susținut de doi băieți foarte talentați pe care lumea i-a cunoscut și votat la Vocea României și cu care eu colaborez la HaHaHa Production. Așadar, Alex Mușat și Sebastian Seredinschi vor da “aperitivul” muzical la petrecerea de ziua mea”, subliniază Smiley.

Seredinschi și Mușat vor primi din partea lui Smiley scena și publicul înaintea concertului său.

“Pentru mine nu există cadou mai frumos. Este chiar ziua mea de naștere pe 1 iunie și va fi cu siguranță cea mai fericită aniversare pe care am avut-o până acum. Și pot să mă și laud că sunt născut în aceeași zi cu Smiley, de fapt cu cariera lui solo. Sunt sigur că va fi un super concert pe 1 iunie la Arenele Romane și sper ca și momentul nostru să fie unul bun și primit bine de publicul lui Smiley”, a declarat Sebastian Seredinschi, fost concurent la Vocea României și artist HaHaHa Production.

Program și reguli de acces la concertul Smiley din 1 iunie

Smiley

Smiley

PROGRAM:

 • 18:30 - Acces Public
 • 20:00 - Opening Act
 • 21:00 - Concert Smiley "10 ani"

REGULI DE ACCES:

Organizatorii solicită publicului să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:

 • sticle, conserve,
 • mâncare sau băuturi de orice fel,
 • artificii, arme, obiecte periculoase,
 • umbrele (în caz de vreme ploaioasă sunt recomandate pelerinele),
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil),
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului. În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane, care pot fi procurate de la casele special amenajate.

ACHIZIȚIONAREA ȘI PĂSTRAREA BILETELOR:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăseasca zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alt bilet. Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

ACCES:

 • Accesul în zonele A, B se face pe baza brățării primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces și în Zona C a festivalului.
 • Posesorii de bilete din Zona C nu vor primi brățară. Zona C se află exact în spatele zonei B și asigură acces și pe scaunele din Arenele Romane, mai puțin sectoarele K și E, care sunt dedicate zonei A.
 • Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun, dar spectatorii pot cobori în Arenă în zona B sau C.
 • Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locatie, acestea neavând numere alocate. Concertul are loc în aer liber.

HARTA LOCAȚIEI:

Harta Arenele Romane - Categorii de bilete

Harta Arenele Romane - Categorii de bilete

 • Categoria A: cu loc în tribuna sectoarele K si E,
 • Categoria B: fără loc, în fața scenei,
 • Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (in picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

ACCES COPII:

 • Accesul copiilor este permis doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid.
 • Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie însotiti de un adult posesor de bilet valid.

PREȚURI BILETE:

 • Presale (până pe 1 iunie):
  • 219 Lei  - categoria A - SOLD OUT
  • 139 Lei - categoria B
  • 79 Lei - categoria C
 • La intrare:
  • 250 Lei - categoria A - SOLD OUT
  • 150 Lei - categoria B
  • 100 Lei - categoria C

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 1 iunie 2017

Smiley

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Pe 10 septembrie, SuperStar România începe la PRO TV cu un moment viral, apreciat de Smiley

Noul show de talente de la PRO TV, SuperStar România, debutează pe 10 septembrie cu primul episod. Concurenții sunt pe măsura așteptărilor, Smiley identificând un prim moment viral.

Publicat

pe

Juriul emisiunii SuperStar România
Juriul emisiunii SuperStar România │ FOTO: PRO TV

Vineri, 10 septembrie, de la 20:30, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams intră în postura de jurați ai SuperStar România. Marele premiu pus în joc este  un milion de lei, fiecare concurent trebuind să impresioneze atât juriul, cât și publicul pentru a-și crește șansele de câștig.

Concursul va include multiple provocări și o serie de etape care îi vor scoate pe concurenți din zona de confort și le vor pune la încercare vocea, prezența scenică și modul în care își controlează emoțiile.

Concurenții primului episod SuperStar România

În prima ediție, un concurent se va lăsa purtat de emoție direct în fața juraților SuperStar. Un copil timid, cu o poveste de viață impresionantă, fără o familie care să-l susțină, tânărul va admite că se teme înainte de intrarea pe scenă. Însă totul se va schimba când va începe să cânte: "Așa o surpriză nu am primit de mult. Ești un munte de emoție", va susține Smiley, iar Marius îi va spune că interpretarea i-a adus lacrimi în ochi.

O altă concurentă decisă să scrie istorie va zice că îi place să fie extravagantă și că vrea să atragă privirile celor din jur. Deși, de-a lungul anilor alte persoane i-au comentat aparițiile, ea va recunoaște că nu îi mai pasă de ceea ce spun oamenii și că își dorește să fie recunoscută pentru voce. Iar prestația ei va confirma tot! "Așa ar trebui să se prezinte toată lumea. Nu am mai auzit o voce ca a ta", va spune Raluka. Iar Smiley îi va oferi unul dintre cele mai frumoase complimente: "Va fi unul dintre momentele virale, la nivel mondial".

Nu toți concurenții vor primi laudele juraților, ba chiar unii se vor vedea nevoiți să analizeze dacă și-au ales calea corectă. Carla’s nu se va feri de sinceritate și după o interpretare mai puțină reușită, îi va transmite concurentului că "faptul că el nu o să devină cântăreț, demonstrează că există Dumnezeu".

Citește în continuare

Concerte & turnee

Juraţii SuperStar România fac spectacol pe mainstage-ul UNTOLD 2021

Suntem la doar câteva câteva zile distanţă de debutul lui UNTOLD 2021, care are loc ca în fiecare an la Cluj-Napoca, iar acum descoperim că vom avea şi un spectacol special pe mainstage. Pe 9 septembrie vor urca pe scen principală Smiley, Raluka, Marius Moga şi Carla's Dreams, juraţii noului show Superstar România. Ei pregătesc o surpriză pentru fani.

Publicat

pe

Superstar Romania Concert Untold 2021
Superstar Romania Concert Untold 2021 │ FOTO: PRO TV

Timp de o oră Smiley, Carla's Dreams, Raluka şi Marius Moga vor cânta pe scenă principală de la UNTOLD în prima zi a festivalului. Ei vor prefaţa astfel emisiunea care debutează pe 10 septembrie de la ora 20:30 pe PRO TV, urmată de încă un episod pe 11 septembrie de la ora 20:00. Atunci vor fi cunoscuţi concurenţii de către privitori, iar unii dintre ei vor începe drumul spre marele trofeu.

Juraţii vor cânta cu o zi înainte la UNTOLD cele mai cunoscute piese la lor, dar şi o piesă în premieră, una realizată în colaborare. Concertul începe de la ora 18:00 şi va fi transmis live pe paginile PRO TV şi VOYO, iar imagini în premieră vor putea fi văzute şi pe conturile de pe reţelele de socializare ale show-ului.

SuperStar România are la bază formatul internaţional "Idol", precum "American Idol" sau "Pop Idol", iar prima emisiune "Pop Idol" se difuza în Marea Britanie încă din 2001. Formatul avea să fie preluat în peste 55 de ţări. Printre concurenţii deveniţi mari muzicieni prin intermediul acestor show-uri se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood şi Adam Lambert.

În România SuperStar îi are ca juraţi pe Carla's Dreams (jurat la X Factor în sezoanele 6, 7, 8), alături de Marius Moga (Vocea României, The Voice Kids). În juriu se află şi Smiley, jurat la Vocea României şi prezentator din culise la Românii au Talent. Raluka completează cvartetul, ea fiind pentru prima oară jurat la un show de talente. Are totuşi "nas", deoarece ea a descoperit-o pe Irina Rimes. Raluka este cunoscută pentru hiturile lansate cu DJ Sava, piese precum "Aroma", "Aer", "Love You" şi "I Like the Trumpet".

UNTOLD 2021 se desfăşoară între 9 şi 12 septembrie la Cluj-Napoca, reunind peste 200 de DJi, artist şi trupe de renume. Printre ei se număra David Guetta, Martin Garrix, Steve Aoki, Parov Stelar şi mulţi alţii.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

SuperStar România debutează la PRO TV în septembrie, cu două episoade în aceeași săptămână

SuperStar România, noul show muzical de la PRO TV, care a înlocuit Vocea României în grila de toamnă a acestui an, va debuta pe micile ecrane în septembrie. Două episoade vor fi difuzate în aceeași săptămână.

Publicat

pe

SuperStar România (Logo)
SuperStar România (Logo) │ FOTO: Pro TV

În 2021, SuperStar România înlocuiește oficial Vocea României. Emisiunea va fi difuzată vineri seara, exact pe slotul rezervat înainte pentru Vocea. Postul nu a anunțat încă nimic concret legat de viitorul show-ului The Voice, însă, în grila acestei toamne, show-ul nu apare nicăieri.

SuperStar România este un show care are la bază formatul internațional "Idol" (ex: American Idol, Pop Idol), creat de Simon Fuller. Prima emisiune Pop Idol din UK a fost difuzată în 2001, succesul show-ului conducând la preluarea acestui format în peste 55 de țări. Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood și Adam Lambert.

Când începe SuperStar România

SuperStar România debutează la PRO TV pe 10 septembrie, emisiunea putând fi urmărită în fiecare vineri, de la ora 20:30. Show-ul va fi difuzat și sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 20:00.

Cine sunt jurații SuperStar România 2021

Juriul SuperStar România vine cu câteva surprize. Carla’s Dreams, jurat la X Factor în sezoanele 6, 7 și 8, a schimbat trustul de televiziune acceptând oferta postului PRO TV. El va fi în juriul SuperStar România alături de doi artiști cu mulți ani de experiență pe platourile emisiunilor de talente, respectiv Smiley (Vocea României, Românii au Talent) și Marius Moga (Vocea României, The Voice Kids).

Prezența feminină din acest juriu este surpriza cea mai mare. Raluka își va face debutul ca jurat într-o emisiune de talente în cadrul SuperStar România. Artista cunoscută pentru hiturile lansate alături de DJ Sava, respectiv piesa ca "Aroma", "Aer", "Love you" sau "I like the trumpet", este cea care, în urmă cu patru ani, o descoperea pe Irina Rimes.

Semifinalele SuperStar România au fost filmate la Arenele Romane

Semifinalele SuperStar România au avut deja loc la Arenele Romane. Pe 18, 22, 26 și 30 august s-au filmat patru concerte, la care au participat 400 de spectatori. Publicul a avut oportunitatea de a câștiga bilete la aceste show-uri live participând la un concurs lansat online, pe site-ul PRO TV.

 

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending