Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Cher primește ICON Award la gala Billboard Music Awards 2017 - VIDEO

La 71 de ani, Cher a primit premiul pentru întreaga carieră (ICON Award) în cadrul galei Billboard Music Awards 2017. Celebra cântăreață a cântat două melodii în cadrul evenimentului, fiind pentru prima dată în ultimii 15 ani când interpretează în cadrul unei ceremonii de premiere.

Publicat

pe

Cher, live la Billboard Music Awards 2017
Cher, live la Billboard Music Awards 2017 │ FOTO: Billboard Music Awards www.billboardmusicawards.com

Cher este o legendă vie a muzicii pop internaționale. Cariera ei se întinde pe șase decade, fiind singurul artist care a avut un single Number One în fiecare decadă din anii "60 până în anii 2010, potrivit Billboard.

Cu prilejul ceremoniei Billboard Music Awards de pe 21 mai 2017, Gwen Stefani i-a înmânat trofeul ICON. Cher le-a mulțumit tuturor colaboratorilor săi de-a lungul timpului, printre care producătorului Phil Spector, compozitoarei Diana Warren, care i-a compus printre altele hitul "If I Could Turn Back Time", lui David Geffen (fondatorul Geffen Records) și lui Rob Dickins, responsabil pentru construcția piesei "Believe".

"Încă de la vârsta de 4 ani, mi-am dorit să fac ceea ce fac de 53 de ani!", a declarat cântăreața ce împlinise cu o zi în urmă 71 de ani.

Cher a interpretat ulterior cele două hituri menționate mai sus: "Believe" lansat în 1998 și "If I Could Turn Back Time" din 1989. Single-ul "Believe" a petrecut patru săptămâni pe prima poziție în clasamentul Billboard Hot 100, comercializându-se în peste 20 milioane de exemplare în întreaga lume.

Cher, live la Billboard Music Awards 2017 │ FOTO: Billboard Music Awards www.facebook.com

Artista a purtat două vestimentații în tiparele sale consacrate - semitransparente, sclipitoare sau acoperite cu diamante. Urmăriți câteva cadre video disponibile via youtube:

PUBLICITATE
Comentează

Trending