Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Cher primește ICON Award la gala Billboard Music Awards 2017 - VIDEO

La 71 de ani, Cher a primit premiul pentru întreaga carieră (ICON Award) în cadrul galei Billboard Music Awards 2017. Celebra cântăreață a cântat două melodii în cadrul evenimentului, fiind pentru prima dată în ultimii 15 ani când interpretează în cadrul unei ceremonii de premiere.
Cher, live la Billboard Music Awards 2017

Cher, live la Billboard Music Awards 2017 (foto: Billboard Music Awards)

Cher este o legendă vie a muzicii pop internaționale. Cariera ei se întinde pe șase decade, fiind singurul artist care a avut un single Number One în fiecare decadă din anii "60 până în anii 2010, potrivit Billboard.

Cu prilejul ceremoniei Billboard Music Awards de pe 21 mai 2017, Gwen Stefani i-a înmânat trofeul ICON. Cher le-a mulțumit tuturor colaboratorilor săi de-a lungul timpului, printre care producătorului Phil Spector, compozitoarei Diana Warren, care i-a compus printre altele hitul "If I Could Turn Back Time", lui David Geffen (fondatorul Geffen Records) și lui Rob Dickins, responsabil pentru construcția piesei "Believe".

"Încă de la vârsta de 4 ani, mi-am dorit să fac ceea ce fac de 53 de ani!", a declarat cântăreața ce împlinise cu o zi în urmă 71 de ani.

Cher a interpretat ulterior cele două hituri menționate mai sus: "Believe" lansat în 1998 și "If I Could Turn Back Time" din 1989. Single-ul "Believe" a petrecut patru săptămâni pe prima poziție în clasamentul Billboard Hot 100, comercializându-se în peste 20 milioane de exemplare în întreaga lume.

Cher, live la Billboard Music Awards 2017 (Foto: Billboard Music Awards www.facebook.com)

Artista a purtat două vestimentații în tiparele sale consacrate - semitransparente, sclipitoare sau acoperite cu diamante. Urmăriți câteva cadre video disponibile via youtube:

Citește mai multe despre Cher
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câştigătorii premiilor Billboard Music Awards 2017: Drake bate recorduri, Beyonce şi Metallica premiaţi

Finalul de primăvară ne aduce premiile Billboard Music Awards, ediţia 2017, la care Drake a fost marele câştigător. Cher a...

Închide