Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO

Saxofonista Candy Dulfer susține în toamnă primul concert în România

Candy Dulfer, saxofonista cunoscută pentru hitul "Lily Was Here" și colaborările cu Prince și Van Morrison, va susține toamna aceasta primul concert în România. Evenimentul va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului din București, artista promițând un regal de muzica jazz-funk.
Candy Dulfer

Candy Dulfer

Despre Candy Dulfer se poate afirma, fără riscul de a exagera, că s-a născut pentru muzică. Încă de mică s-a îndrăgostit de ritmurile saxofonului, tatăl său fiind un virtuoz al acestui instrument. Candy cântă de la vârsta de 6 ani, punând pazele primei trupe (Funky Stuff) când avea doar 14 ani.

Cariera sa are mai multe puncte de referință. Artista a fost apreciată încă de la debutul său discografic, albumul intitulat „Saxuality” fiind nominalizat pentru un premiu Grammy. În 1987, a cântat în deschiderea concertului Madonna de pe stadionul „De Kuip” (Feyenoord) din Rotterdam, iar prestația sa a entuziasmat audiența. De-a lungul timpului, a înregistrat piese de succes alături de mai mulți artiști de rang mondial, precum Prince, David Stewart, Van Morrison și Maceo Parker, urcând pe scenă alături de Alan Parsons, Tower of Power și Pink Floyd. Discografia artistei numără nu mai puțin de 11 albume de studio, două live și o compilație.

La nivel internațional, artista de origine olandeză este cunoscută publicului grație hitului ”Lili Was Here”, interpretat în duet instrumental cu David Stewart (ex-Eurythmics).

În prezent, Candy Dulfer este în turneu prin Europa și America de Nord, unde are programate atât concerte proprii, cât și apariții în cadrul unor mari festivaluri de jazz și blues. În toamnă, revine pe bătrânul continent, urmând să ajungă si în România. Primul concert al artistei în țara noastră este programat pe 17 octombrie 2017, la Sala Palatului din București. În cadrul evenimentului va fi promovat cel mai recent album, „Together”.

Prețuri bilete la concertul Candy Dulfer de la Sala Palatului

  • VIP - 350 lei
  • Categoria 1 - 250 lei
  • Categoria a 2-a - 190 lei
  • Categoria a 3-a - 145 lei
  • Categoria a 4-a - 95 lei
  • Loja - 175 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Candy Dulfer
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley deschide cea de-a doua ediție Mastering the Music Business

Prima conferinţă organizată în România pe teme de industrie muzicală a ajuns la cea de-a doua ediţie şi va avea...

Închide