Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Saxofonista Candy Dulfer susține în toamnă primul concert în România

Candy Dulfer, saxofonista cunoscută pentru hitul "Lily Was Here" și colaborările cu Prince și Van Morrison, va susține toamna aceasta primul concert în România. Evenimentul va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului din București, artista promițând un regal de muzica jazz-funk.
Candy Dulfer

Candy Dulfer

Despre Candy Dulfer se poate afirma, fără riscul de a exagera, că s-a născut pentru muzică. Încă de mică s-a îndrăgostit de ritmurile saxofonului, tatăl său fiind un virtuoz al acestui instrument. Candy cântă de la vârsta de 6 ani, punând pazele primei trupe (Funky Stuff) când avea doar 14 ani.

Cariera sa are mai multe puncte de referință. Artista a fost apreciată încă de la debutul său discografic, albumul intitulat „Saxuality” fiind nominalizat pentru un premiu Grammy. În 1987, a cântat în deschiderea concertului Madonna de pe stadionul „De Kuip” (Feyenoord) din Rotterdam, iar prestația sa a entuziasmat audiența. De-a lungul timpului, a înregistrat piese de succes alături de mai mulți artiști de rang mondial, precum Prince, David Stewart, Van Morrison și Maceo Parker, urcând pe scenă alături de Alan Parsons, Tower of Power și Pink Floyd. Discografia artistei numără nu mai puțin de 11 albume de studio, două live și o compilație.

La nivel internațional, artista de origine olandeză este cunoscută publicului grație hitului ”Lili Was Here”, interpretat în duet instrumental cu David Stewart (ex-Eurythmics).

În prezent, Candy Dulfer este în turneu prin Europa și America de Nord, unde are programate atât concerte proprii, cât și apariții în cadrul unor mari festivaluri de jazz și blues. În toamnă, revine pe bătrânul continent, urmând să ajungă si în România. Primul concert al artistei în țara noastră este programat pe 17 octombrie 2017, la Sala Palatului din București. În cadrul evenimentului va fi promovat cel mai recent album, „Together”.

Prețuri bilete la concertul Candy Dulfer de la Sala Palatului

  • VIP - 350 lei
  • Categoria 1 - 250 lei
  • Categoria a 2-a - 190 lei
  • Categoria a 3-a - 145 lei
  • Categoria a 4-a - 95 lei
  • Loja - 175 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Candy Dulfer
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley deschide cea de-a doua ediție Mastering the Music Business

Prima conferinţă organizată în România pe teme de industrie muzicală a ajuns la cea de-a doua ediţie şi va avea...

Închide