Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Roger Waters, "Deja Vu", de pe albumul din 2017 - AUDIO

Roger Waters a lansat noua melodie "Deja Vu", al doilea single de pe albumul "Is This The Life We Reallly Want?". Primul single de pe noul LP a fost "Smell the Roses", lansat cu două săptămâni în urmă.

Publicat

pe

Single Roger Waters Deja Vu
Single Roger Waters Deja Vu │ FOTO: Roger Waters

Faţă de prima melodie, "Deja Vu" este o compoziţie mai simplă, care debutează cu chitara acustică şi o voce curată a lui Waters. Genialul fondator Pink Floyd pare să ne ducă înapoi la piesa "Mother" prin această creaţie. Teaserele pentru noul album includeau o orchestră amplă în studioul de înregistrări. Aportul său se va simţi prin secţiuni de viori, pian şi alte instrumente clasice.

"Deja Vu" include o porţiune generoasă de pian şi clasicul sample inedit trademark Waters, cu voci umane suprapuse. "Is This The Life We Really Want?" este primul disc al lui Rogers Waters din ultimii 25 de ani. Va debuta pe 2 iunie, în toate versiunile celebre: digipack cu CD-uri, vinil şi varianta digitală. 12 piese sunt incluse pe acest material discografic.

Melodiile noi vor fi cântate live în cadrul turneului "Us + Them", care îl va duce pe Waters în Canada şi SUA. Concertul de debut e programat pentru 26 mai, în Kansas City, iar ultima oprire este în Vancouver pe 28 octombrie. Waters a lucrat la piesele noi cu Nigel Godrich, producător cunoscut pentru colaborare cu Radiohead. Au contribuit şi Gus Seyffert, basist pentru Norah Jones şi Joey Waronker, baterist pentru Beck şi R.E.M.

Roger Waters a concertat la Bucurest în 2013, aducând la noi producţia "THE WALL". Artistul a transportat peste 50.000 de oameni în perioada de glorie a Pink Floyd, cu un show complex şi perfect.

Comentează

Trending