Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Ascultă noile piese ale lui PSY, "New Face" şi "I Luv It"; Artistul a lansat un album nou, "4x2=8"

Parcă ieri "Gangnam Style" ajungea o senzaţie virală şi iată că în curând se împlinesc 5 ani de la debutul hitului lui PSY. Artistul sud coreean a revenit în ultima săptămână cu două single-uri, "I Luv It" şi "New Face". Ambele au primit videoclip şi între timp a sosit albumul nou al muzicianului.
Coperta album PSY 4x2=8

Coperta album PSY 4x2=8 │ FOTO: PSY

"I Luv It" este deja un hit, fiind foarte catchy şi incluzând multe vedete în clip. Piesa este dedicată haterilor, iar în video îl regăsim pe faimosul autor al viralului "Pen Pineaple Apple Pen", Pikotaro. Actorul Lee Byung Hun, din Terminator şi G.I. Joe, are de asemenea o apariţie. Dance pop-ul lui PSY e de-a dreptul contagios şi vine la pachet cu noi mişcări de dans.

Clipul este o desfătare vizuală, care ne poartă în temple asiatice, în sătucuri izolate şi medii abstracte. "New Face" începe cu o trompetă interesantă şi spune povestea unui hotel plin de clienţi ciudaţi şi escorte. Îl vedem pe PSY în postura unui bucătar, crupier, camerist şi în general băiatul bun la toate care ţine hotelul în viaţă.

Fanii K-Pop vor fi încântaţi să o recunoască pe Naeun din grupul Apink apărând în clip. Ea este femeia de care PSY este îndrăgostit şi pe care încearcă să o cucerească prin diferitele sale personalităţi. Noul album poartă numele de "4x2=8" şi e primul release de studio marca PSY din 2015 încoace. Include 10 piese şi colaborări cu G-Dragon, B. I, Tablo sau Taeyang, artişti apreciaţi în Asia.

PSY a declarat că a dorit să îşi "revigoreze sunetul", colaborând numai cu tineri cu viziune. Artistul deţine şi acum recordul pentru cel mai vizionat clip pe YouTube, "Gangnam Style" apropiindu-se de 3 miliarde de vizualizări.

Citește mai multe despre PSY
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mogwai lansează piesa "Coolverine", anunţă un nou album

Puţini artişti se pot lăuda cu o muzică mai atmosferică decât Mogwai, iar scoţienii revin în 2017 cu un album...

Închide