Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noile piese ale lui PSY, "New Face" şi "I Luv It"; Artistul a lansat un album nou, "4x2=8"

Parcă ieri "Gangnam Style" ajungea o senzaţie virală şi iată că în curând se împlinesc 5 ani de la debutul hitului lui PSY. Artistul sud coreean a revenit în ultima săptămână cu două single-uri, "I Luv It" şi "New Face". Ambele au primit videoclip şi între timp a sosit albumul nou al muzicianului.

Publicat

pe

Coperta album PSY 4x2=8
Coperta album PSY 4x2=8 │ FOTO: PSY

"I Luv It" este deja un hit, fiind foarte catchy şi incluzând multe vedete în clip. Piesa este dedicată haterilor, iar în video îl regăsim pe faimosul autor al viralului "Pen Pineaple Apple Pen", Pikotaro. Actorul Lee Byung Hun, din Terminator şi G.I. Joe, are de asemenea o apariţie. Dance pop-ul lui PSY e de-a dreptul contagios şi vine la pachet cu noi mişcări de dans.

Clipul este o desfătare vizuală, care ne poartă în temple asiatice, în sătucuri izolate şi medii abstracte. "New Face" începe cu o trompetă interesantă şi spune povestea unui hotel plin de clienţi ciudaţi şi escorte. Îl vedem pe PSY în postura unui bucătar, crupier, camerist şi în general băiatul bun la toate care ţine hotelul în viaţă.

Fanii K-Pop vor fi încântaţi să o recunoască pe Naeun din grupul Apink apărând în clip. Ea este femeia de care PSY este îndrăgostit şi pe care încearcă să o cucerească prin diferitele sale personalităţi. Noul album poartă numele de "4x2=8" şi e primul release de studio marca PSY din 2015 încoace. Include 10 piese şi colaborări cu G-Dragon, B. I, Tablo sau Taeyang, artişti apreciaţi în Asia.

PSY a declarat că a dorit să îşi "revigoreze sunetul", colaborând numai cu tineri cu viziune. Artistul deţine şi acum recordul pentru cel mai vizionat clip pe YouTube, "Gangnam Style" apropiindu-se de 3 miliarde de vizualizări.

PUBLICITATE
Comentează

Trending