BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Ascultă noile piese ale lui PSY, "New Face" şi "I Luv It"; Artistul a lansat un album nou, "4x2=8"

Parcă ieri "Gangnam Style" ajungea o senzaţie virală şi iată că în curând se împlinesc 5 ani de la debutul hitului lui PSY. Artistul sud coreean a revenit în ultima săptămână cu două single-uri, "I Luv It" şi "New Face". Ambele au primit videoclip şi între timp a sosit albumul nou al muzicianului.
Coperta album PSY 4x2=8

Coperta album PSY 4x2=8 (foto: PSY)

"I Luv It" este deja un hit, fiind foarte catchy şi incluzând multe vedete în clip. Piesa este dedicată haterilor, iar în video îl regăsim pe faimosul autor al viralului "Pen Pineaple Apple Pen", Pikotaro. Actorul Lee Byung Hun, din Terminator şi G.I. Joe, are de asemenea o apariţie. Dance pop-ul lui PSY e de-a dreptul contagios şi vine la pachet cu noi mişcări de dans.

Clipul este o desfătare vizuală, care ne poartă în temple asiatice, în sătucuri izolate şi medii abstracte. "New Face" începe cu o trompetă interesantă şi spune povestea unui hotel plin de clienţi ciudaţi şi escorte. Îl vedem pe PSY în postura unui bucătar, crupier, camerist şi în general băiatul bun la toate care ţine hotelul în viaţă.

Fanii K-Pop vor fi încântaţi să o recunoască pe Naeun din grupul Apink apărând în clip. Ea este femeia de care PSY este îndrăgostit şi pe care încearcă să o cucerească prin diferitele sale personalităţi. Noul album poartă numele de "4x2=8" şi e primul release de studio marca PSY din 2015 încoace. Include 10 piese şi colaborări cu G-Dragon, B. I, Tablo sau Taeyang, artişti apreciaţi în Asia.

PSY a declarat că a dorit să îşi "revigoreze sunetul", colaborând numai cu tineri cu viziune. Artistul deţine şi acum recordul pentru cel mai vizionat clip pe YouTube, "Gangnam Style" apropiindu-se de 3 miliarde de vizualizări.

Citește mai multe despre PSY
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mogwai lansează piesa "Coolverine", anunţă un nou album

Puţini artişti se pot lăuda cu o muzică mai atmosferică decât Mogwai, iar scoţienii revin în 2017 cu un album...

Închide