Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă melodia nouă a lui Steve Aoki, "Without U", colaborare cu 2 Chainz şi DVBBS - AUDIO

Steve Aoki a dat lovitura cu piesele din coloana sonoră a lui "Ghost in the Shell" şi ne reintră în playlisturi cu un nou hit. E vorba despre "Without U", colaborare cu 2 Chainz şi DVBBS. Poţi asculta melodia mai jos.

Publicat

pe

Single Steve Aoki 2 Chainz DVBBS Without U
Single Steve Aoki 2 Chainz DVBBS Without U │ FOTO: Steve Aoki

Colaborarea dintre cei 3 se pregăteşte de un an, iar discuţiile despre un proiect Steve Aoki - 2 Chainz se poartă de câţiva ani. Titlul iniţial al acestei piese a fost "Wouldn't Be Me Without You", scurtat între timp la "Without U". Melodia a fost prezentată live pentru prima oară la Ultra Music Festival 2017. Va fi inclusă pe viitorul album al lui Steve Aoki, "Kolony".

Noul single începe într-un ritm ceva mai downtempo şi discret, dar apare inevitabil drop-ul. Faimos pentru dubstep şi mai nou EDM, acest drop vine cu un bas greu numai bun pentru wooferele pasionaţilor de muzică electronică. 2 Chainz cântă cu multe efecte pe voce, într-un crescendo ce serveşte pentru amplificarea efectului de bass drop. Spre finalul piesei Aoki surprinde, cu o secţiune apropiată de techno.

Steve Aoki vine după o mulţime de colaborări, inclusiv una cu Louis Tomlinson de la One Direction, pe piesa "Just Hold On". A mixat şi piesa "I Can't Love" a lui Lil Uzi Vert şi pregăteşte o colaborare cu Lauren Jauregui de la Fifth Harmony.

DJ-ul va participa la un festival hip-hop din Texas, JMBLYA fiind organizat pe 5 şi 6 mai. Ne-a vizitat vara trecută, mixând în Piaţa Constituţiei şi va mixa la UNTOLD 2017 la Cluj.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2017

UNTOLD Festival 2017

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending