Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Ascultă melodia nouă a lui Steve Aoki, "Without U", colaborare cu 2 Chainz şi DVBBS - AUDIO

Steve Aoki a dat lovitura cu piesele din coloana sonoră a lui "Ghost in the Shell" şi ne reintră în playlisturi cu un nou hit. E vorba despre "Without U", colaborare cu 2 Chainz şi DVBBS. Poţi asculta melodia mai jos.
Single Steve Aoki 2 Chainz DVBBS Without U

Single Steve Aoki 2 Chainz DVBBS Without U (foto: Steve Aoki)

Colaborarea dintre cei 3 se pregăteşte de un an, iar discuţiile despre un proiect Steve Aoki - 2 Chainz se poartă de câţiva ani. Titlul iniţial al acestei piese a fost "Wouldn't Be Me Without You", scurtat între timp la "Without U". Melodia a fost prezentată live pentru prima oară la Ultra Music Festival 2017. Va fi inclusă pe viitorul album al lui Steve Aoki, "Kolony".

Noul single începe într-un ritm ceva mai downtempo şi discret, dar apare inevitabil drop-ul. Faimos pentru dubstep şi mai nou EDM, acest drop vine cu un bas greu numai bun pentru wooferele pasionaţilor de muzică electronică. 2 Chainz cântă cu multe efecte pe voce, într-un crescendo ce serveşte pentru amplificarea efectului de bass drop. Spre finalul piesei Aoki surprinde, cu o secţiune apropiată de techno.

Steve Aoki vine după o mulţime de colaborări, inclusiv una cu Louis Tomlinson de la One Direction, pe piesa "Just Hold On". A mixat şi piesa "I Can't Love" a lui Lil Uzi Vert şi pregăteşte o colaborare cu Lauren Jauregui de la Fifth Harmony.

DJ-ul va participa la un festival hip-hop din Texas, JMBLYA fiind organizat pe 5 şi 6 mai. Ne-a vizitat vara trecută, mixând în Piaţa Constituţiei şi va mixa la UNTOLD 2017 la Cluj.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 2 ChainzDVBBSSteve Aoki
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă melodia lui Ellie Goulding cu Kygo, "First Time", imn al iubirii adolescentine - AUDIO

Ellie Goulding a bifat multe colaborări cu DJ de-a lungul anilor, iar acum a lucrat şi cu Kygo pe melodia...

Închide