BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Ascultă melodia nouă a lui Steve Aoki, "Without U", colaborare cu 2 Chainz şi DVBBS - AUDIO

Steve Aoki a dat lovitura cu piesele din coloana sonoră a lui "Ghost in the Shell" şi ne reintră în playlisturi cu un nou hit. E vorba despre "Without U", colaborare cu 2 Chainz şi DVBBS. Poţi asculta melodia mai jos.
Single Steve Aoki 2 Chainz DVBBS Without U

Single Steve Aoki 2 Chainz DVBBS Without U (foto: Steve Aoki)

Colaborarea dintre cei 3 se pregăteşte de un an, iar discuţiile despre un proiect Steve Aoki - 2 Chainz se poartă de câţiva ani. Titlul iniţial al acestei piese a fost "Wouldn't Be Me Without You", scurtat între timp la "Without U". Melodia a fost prezentată live pentru prima oară la Ultra Music Festival 2017. Va fi inclusă pe viitorul album al lui Steve Aoki, "Kolony".

Noul single începe într-un ritm ceva mai downtempo şi discret, dar apare inevitabil drop-ul. Faimos pentru dubstep şi mai nou EDM, acest drop vine cu un bas greu numai bun pentru wooferele pasionaţilor de muzică electronică. 2 Chainz cântă cu multe efecte pe voce, într-un crescendo ce serveşte pentru amplificarea efectului de bass drop. Spre finalul piesei Aoki surprinde, cu o secţiune apropiată de techno.

Steve Aoki vine după o mulţime de colaborări, inclusiv una cu Louis Tomlinson de la One Direction, pe piesa "Just Hold On". A mixat şi piesa "I Can't Love" a lui Lil Uzi Vert şi pregăteşte o colaborare cu Lauren Jauregui de la Fifth Harmony.

DJ-ul va participa la un festival hip-hop din Texas, JMBLYA fiind organizat pe 5 şi 6 mai. Ne-a vizitat vara trecută, mixând în Piaţa Constituţiei şi va mixa la UNTOLD 2017 la Cluj.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 2 ChainzDVBBSSteve Aoki
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă melodia lui Ellie Goulding cu Kygo, "First Time", imn al iubirii adolescentine - AUDIO

Ellie Goulding a bifat multe colaborări cu DJ de-a lungul anilor, iar acum a lucrat şi cu Kygo pe melodia...

Închide