Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Evanescence se numește "Synthesis". Amy Lee dezvăluie detalii - VIDEO

Amy Lee a dezvăluit titlul noului album Evanescence. Cel de-al 4-lea disc din cariera formației se numește "Synthesis" și este, conform solistei, soundtrack-ul vieții ei.

Publicat

pe

Evanescence
Evanescence

"Bună, tuturor,

Vreau să vă anunț în mod oficial că noul proiect Evanescence se numește "Synthesis" și să vă ofer câteva detalii. Îl numim așa pentru că este o fuziune a contrastului și sinergiei dintre organic și sintetic, dar și între trecut și prezent. Albumul acesta are la bază orchestra și muzica electronică. Luăm sound-ul nostru, îl "dezbrăcăm" de distorsul chitarelor și de sound-ul rock al tobelor și îl înlocuim cu o orchestrație completă, într-o lume a fuziunii beat-urilor.

Am analizat toate piesele din repertoriul nostru și le-am ales pe cele care au fost făcute pentru a fi ascultate în acest mod. Le-am reconstruit de la zero, nu e vorba de remixuri, de a scoate anumite lucruri și a adăuga altele. Am luat-o de la capăt cu alte tempo-uri, intro-uri, outro-uri, etc. (...) În multe privințe, aș putea spune că sună ca un soundtrack - soundtrack-ul vieții mele. În tracklist, pe lângă piesele reeditate, vor fi și două compoziții complet noi :)", a detaliat Amy Lee într-un video publicat pe Facebook.

Amy Lee anunță, de asemenea, fanii că în această toamnă vor avea ocazia de a asculta albumul "Synthesis" în cadrul unui turneu. Datele concertelor vor fi dezvăluite în curând.

VIDEO: Amy Lee oferă detalii despre albumul "Synthesis"

După o perioadă de pauză, determinată de naștererea primului copil al solistei Amy Lee, Evanescence a revenit pe scenă în 2016, din luna octombrie formația fiind plecată în turneu. După 16 concerte susținute în America, trupa a anunțat că își va extinde turneul și în Europa, la scurtă vreme fiind confirmat un nou show în România. Evanescence va concerta la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017.

Formația Evanescence are de anul trecut o nouă componență. Chitaristul Terry Balsamo, ce a cântat în trupă din 2003 până în 2015, a fost înlocuit de Jen Majura, o vocalistă și chitaristă de origine germană.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 29 iunie 2017

Evanescence

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending