Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Noul album Evanescence se numește "Synthesis". Amy Lee dezvăluie detalii - VIDEO

Amy Lee a dezvăluit titlul noului album Evanescence. Cel de-al 4-lea disc din cariera formației se numește "Synthesis" și este, conform solistei, soundtrack-ul vieții ei.
Evanescence

Evanescence

"Bună, tuturor,

Vreau să vă anunț în mod oficial că noul proiect Evanescence se numește "Synthesis" și să vă ofer câteva detalii. Îl numim așa pentru că este o fuziune a contrastului și sinergiei dintre organic și sintetic, dar și între trecut și prezent. Albumul acesta are la bază orchestra și muzica electronică. Luăm sound-ul nostru, îl "dezbrăcăm" de distorsul chitarelor și de sound-ul rock al tobelor și îl înlocuim cu o orchestrație completă, într-o lume a fuziunii beat-urilor.

Am analizat toate piesele din repertoriul nostru și le-am ales pe cele care au fost făcute pentru a fi ascultate în acest mod. Le-am reconstruit de la zero, nu e vorba de remixuri, de a scoate anumite lucruri și a adăuga altele. Am luat-o de la capăt cu alte tempo-uri, intro-uri, outro-uri, etc. (...) În multe privințe, aș putea spune că sună ca un soundtrack - soundtrack-ul vieții mele. În tracklist, pe lângă piesele reeditate, vor fi și două compoziții complet noi :)", a detaliat Amy Lee într-un video publicat pe Facebook.

Amy Lee anunță, de asemenea, fanii că în această toamnă vor avea ocazia de a asculta albumul "Synthesis" în cadrul unui turneu. Datele concertelor vor fi dezvăluite în curând.

VIDEO: Amy Lee oferă detalii despre albumul "Synthesis"

După o perioadă de pauză, determinată de naștererea primului copil al solistei Amy Lee, Evanescence a revenit pe scenă în 2016, din luna octombrie formația fiind plecată în turneu. După 16 concerte susținute în America, trupa a anunțat că își va extinde turneul și în Europa, la scurtă vreme fiind confirmat un nou show în România. Evanescence va concerta la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017.

Formația Evanescence are de anul trecut o nouă componență. Chitaristul Terry Balsamo, ce a cântat în trupă din 2003 până în 2015, a fost înlocuit de Jen Majura, o vocalistă și chitaristă de origine germană.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gheorghe Zamfir va cânta alături de Andrea Bocelli în cadrul concertelor din România

Gheorghe Zamfir va cânta alături de Andrea Bocelli în cadrul concertelor programate pe 22 și 25 iunie 2017, la București...

Închide