Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album al lui Noel Gallagher "e gata"

Noel Gallagher a finalizat înregistrările unui nou album solo. Titlul nu este încă stabilit, dar data lansării materialului este deja stabilită. Așa susține, cel puțin, fostul membru Oasis.

Publicat

pe

Noel Gallagher
Noel Gallagher

La 50 de ani, proaspăt împliniți (pe 29 mai), Noel Gallagher își continuă cariera solo cu același avânt ca și până acum. Cunoscut pentru declarațiile sale lipsite de menajamente, Noel a dezvăluit data lansării noului său album cu jumătate de an înainte de apariție.

“Am finalizat înregistrările pentru noul meu album. E gata, e masterizat, e chiar gata...Mi s-a spus că va fi lansat pe 9 noiembrie”, a declarat Noel pentru Radio X.

Lăsând, totuși, o portiță deschisă pentru incertitudine, Noel a ținut să menționeze că modificările de ultim moment nu sunt excluse.

“Nu știu dacă voi mai face un alt album altfel decât l-am făcut pe acesta, pentru că e palpitant așa, să văd cum, de exemplu, vinerea trecută, la masterizare, discul încă se schimba. Mă uitam și...chestii care nu credeam că o să ajungă pe album sunt acum pe album. Și exact în ultima zi de mixaj mă gândeam: <<Ce naiba a devenit piesa asta?>>, înțelegi ce vreau să spun? Și discul e cu atât mai bun, tocmai de asta”, a adăugat Noel.

Titlul discului nu este cunoscut încă, dar ne așteptăm să fie anunțat chiar de Noel, cât de curând.

Recent, Noel Gallagher a sărbătorit împlinirea vârstei de 50 de ani împreună cu câteva dintre cele mai sonore nume ale industriei. Pe lista invitaților s-au regăsit Madonna, Bono și Damon Albarn, precum și actori ca Alicia Vikander și Michael Fassbender. Fratele său, Liam, a lipsit de la această petrecere, fiind binecunoscută relația plină de suișuri și coborâșuri a fraților Gallagher. Conform lui Liam, acesta nu a fost invitat, fostul vocalist Oasis manifestându-și îmbufnarea printr-un mesaj pe Twitter.

Comentează

Trending