Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noul album Guess Who, "Un Anonim Celebru" - AUDIO

Guess Who a lansat un nou album, intitulat "Un Anonim Celebru". Materialul este disponibil pe toate platformele muzicale.

Publicat

pe

Guess Who
Guess Who

Cel mai nou album Guess Who, "Un Anonim Celebru", poate fi ascultat online. Materialul a fost realizat exclusiv la Okapi Sound Studio și conține 14 piese, printre care și colaborări cu Mitză, Irina Rimes, MefX, Junky, DJ Undoo, Feli, Nane, Blaga și Tudor Chirilă. Pe partea de producție, Guess Who a lucrat alături de Likeminded, DJ Khalil, Bekon, Phane, Mitza și MefX, materialul fiind integral mixat și masterizat de Grasu XXL și Cristi Dobrică.

Un Anonim Celebru” este un album realizat fără un deadline stabilit, pentru care s-a lucrat până la cel mai atent detaliu, împreună cu instrumentiști și oameni cu experiență muzicală. După cum menționează și Guess Who, "„Un Anonim Celebru” este un disc cu un vibe pozitiv, numai bun de ascultat la drum, la concerte și nu numai."

Materialul este disponibil în format digital și poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele de streaming disponibile. Albumul poate fi comandat online în format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau Get Music. În curând, discul va fi disponibil în toate magazinele de specialitate, la Cărturești și în benzinării.

AUDIO: Guess Who - "Un Anonim Celebru" (Album integral)

Guess Who (Laurențiu Mocanu) a devenit cunoscut publicului larg odată cu lansarea single-ului “Locul Potrivit“, o piesă cu un puternic mesaj social. Single-urile “Manifest” și “Tot Mai Sus” lansate ulterior au menținut o linie ascendentă în ceea ce privește popularitatea artistului.

Comentează

Trending