Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Află programul și regulile de acces pentru concertele Dream Theater

Organizatorii au comunicat programul și regulile de acces la cele două concerte imediate Dream Theater: cel de la Cluj-Napoca de pe 19 mai și cel de la Arenele Romane din capitală de pe 20 mai. Celebra trupă prog rock revine în România cu prilejul turneului aniversar la 25 de ani de la "Images and Words", albumul devenit un reper primordial în istoria Dream Theater.

Publicat

pe

Chitaristul John Petrucci în concertul Dream Theater de la Romexpo București pe 28 iulie 2014
Chitaristul John Petrucci în concertul Dream Theater de la Romexpo București pe 28 iulie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Au mai rămas doar câteva zile până la cel mai așteptat show rock al primăverii. Dream Theater aniversează 25 de ani de la lansarea albumului devenit legendă discografică, “Images and Words”. Este o șansă unică pentru fanii din România să asculte live, integral, un disc de o asemenea valoare care și-a lăsat amprenta asupra istoriei muzicii rock.

Dintre cele 13 albume de studio, “Images and Words” ocupă un loc aparte în istoria trupei. Este primul material discografic care îl are la voce pe James LaBrie și rămâne cel mai bine vândut album până în ziua de astăzi. Totodată, single-ul “Pull Me Under” a reușit să se claseze în primele 10 poziții în topul radio și TV, atrăgând astfel mulți alți iubitori de muzică în sfera rock-ului.

RECOMANDARE:
Câștigă una din cele 2 invitații la concertul Dream Theater de la București

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces:

 • Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.
 • De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele de ploaie. â
 • Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.
 • Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.
 • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.
Solistul James LaBrie în concertul Dream Theater de la Romexpo București pe 28 iulie 2014

Solistul James LaBrie în concertul Dream Theater de la Romexpo București pe 28 iulie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Programul concertului Dream Theater - București, 20 mai

 • 19:00- 19:30 - Accesul posesorilor de bilete Platinum Dream Ticket
 • 19:30 - Accesul pentru categoriile Golden Dream Tickets și acces general
 • 21:00 - Concertul Dream Theater

Organizatorii îndeamnă publicul să vină la concert din timp pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului. Posesorii de Platinum Dream Tickets și Golden Dream Tickets sunt rugați să folosească intrările special destinate, marcate corespunzător. La Arenele Romane se poate ajunge cu metroul până la stația Tineretului sau Eroii Revoluției sau liniile RATB 47, 7 și 232 până la stația Autogara Filaret. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Programul concertului Dream Theater  - Cluj-Napoca, 19 mai

 • 18:00- 18:30 - Accesul posesorilor de bilete Platinum Dream Ticket
 • 18:30 - Accesul pentru categoriile Golden Dream Tickets și acces general
 • 20:00 - Concertul Dream Theater

Accesul pentru posesorii de Platinum Dream Ticket și Golden Dream Ticket se va face prin peluza nord Someș,  poarta 4 (din Splaiul Independenței), iar cei care au bilet de acces general vor putea intra în spațiul de concert tot prin peluza nord Someș, însă trebuie să folosească poarta 5. Mijloace de transport: Tramvaiele 101 și 102 - stația Cluj Arena.

PUBLICITATE
Comentează
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending