Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Viţa de Vie cântă la Burgerfest 2017 - LINE-UP COMPLET

Viţa de Vie este cap de afiș la Burgerfest 2017. În cadrul festivalului vor concerta și alte nume îndrăgite ale muzicii alternative românești, precum byron, ROA, ZOB și Grimus. Evenimentul se va desfășura în perioada 19 - 21 mai, în București.

Adrian Despot - Concert aniversar Vița de Vie - 20 de ani la Arenele Romane pe 20 februarie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Cea de-a treia ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, își îmbie publicul cu peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregătiți după rețete tradiționale, altii surprinzători și inovativi: de la carnea de vită Black Angus, la burgeri cu carne de rață, miel sau capră, până la combinații surprinzătoare cu brânzeturi, hummus, avocado sau fructe de mare.

BURGERFEST 2017 va avea loc în perioada 19 - 21 mai, la Verde Stop, în București. Numărul de restaurante participante a crescut semnificativ, astfel că anul acesta BURGERFEST se laudă cu cel putin 25 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Brașov, Cluj, Târgu Mureș, Timișoara sau Râmnicu Vâlcea.

Pe scena festivalului vor urca Viţa de Vie, byron, ROA, ZOB și Grimus. De asemenea, pe tot parcursul evenimentului, muzica de ambianță va fi asigurata de trei dintre cei mai în vogă DJ ai momentului. Numele lor vor fi dezvăluite în curând.

Programul concertelor, pe zile:

 • 19 mai:
  • GRIMUS
 • 20 mai:
  • ROA
  • VIȚA DE VIE
 • 21 mai:
  • ZOB
  • BYRON

VIȚA DE VIE

Având 9 materiale discografice la activ, Vița de Vie a devenit în peste 20 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România. Anul 2016 a fost pentru Vița de Vie un prilej de mare sărbătoare. Dupa aniversarea de 20 de ani, cu Arenele Romane pline ochi, trupa anunța că menține, în continuare, starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie au lansat prima parte a albumului ”Șase” (+) printr-un spectacol impresionant la Arenele Romane. VdV ajunge pentru prima oară la BURGERFEST si promite un show electric, plin de energie, în seara zilei de 20 mai.

BYRON

În premieră la BURGERFEST, byron este o trupă de rock alternativ/progresiv din Bucureşti. Trupa s-a format în 2006 și a lansat albumul de debut, "Forbidden Drama", în octombrie 2007. Cu influenţe dintre cele mai diverse, de la King Crimson până la Peter Gabriel, David Bowie, Tori Amos sau Porcupine Tree, byron rămâne una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ. byron înseamna : Dan Byron - voce, fluier, chitară, Sergiu "6" Mitrofan – clapă, chitară, voce, Dan Georgescu – chitara, László Demeter – bass, Ovidiu Cristian – tobe. Trupa byron închide BURGERFEST 2017 pe 21 mai.

ROA (Rise Of Artificial)

Membrii fondatori ROA sunt Bogdan Popoiag (UNU') și Cezar Stanciulescu (Junkyard). Premiera lor în FM s-a manifestat în dimineața de 10 noiembrie 2010, având ca esență lansarea primului single, intitulat "Ne Place". Din mai 2011, un nou membru se alătură trupei. Cristin Negriuc este numele lui și va raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara. În prezent, cei trei ROA se pregătesc de lansarea unui nou EP. Cu o abordare puțin diferită a muzicii - directă, electronică sau ironică, stilul caracteristic R.O.A. a dat naștere unor piese ca ”Ne place” sau ”D-aia”, care se vor auzi și la BURGERFEST.

Grimus

Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj-Napoca, înființată în 2005, care într-un timp scurt a ajuns un nume foarte îndrăgit al scenei alternative. Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitară), Cristian Csapo (chitară), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (bas) și Tamas Adorjani (tobe) ajung din nou la București, iar BURGERFEST îi așteaptă cu brațele deschise.

ZOB

Cunoscuți pentru celebrele piese “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cântec de dragoste” sau “Clona” și pentru stilul punk rock abordat, ZOB cântă pentru publicul BURGERFEST în ultima seară de festival, pe 21 mai. Componența ZOB îi include pe Vlase (solist vocal, bass), Mosu (chitară, voce), Doru (tobe) și Gabriel (clapă).

Prețuri bilete:

 • Bilete pentru o zi - 17 lei,
 • Abonament pentru cele 3 zile - 45 de lei,
 • Early Bird: până pe 12 mai, abonamentele vor avea prețul promoțional de 39 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre byronGrimusROAVita de VieZob
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Die Antwoord anunţă un nou album, "The Book of Zef", primul single vine pe 5 mai

Die Antwoord a confirmat lansarea unui nou nou album, numit "Book of Zef", cu un single gata de debut luna...

Închide